Showbiz

Αποκαλυπτική συνέντευξη Κωστόπουλου:«Τον χωρισμό μου δεν τον ανακοίνωσα νωρίτερα γιατί...»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και, μεταξύ άλλων μίλησε για το lifestyle, αλλά και τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Για την ενασχόλησή του ξανά με το lifestyle, είπε χαρακτηριστικά στον Θέμη Μάλλη:«Εγώ έφαγα πάρα πολύ ξύλο όλα αυτά τα χρόνια για το lifestyle... όλη η τηλεόραση όμως και όλα τα κανάλια έχουν lifestyle εκπομπές, με διασημότητες του... πάτου. Έτσι, μου κάνανε bullying και τους τρόμαξα και έφυγα λίγο. Κατάλαβα όμως πως είναι κρίμα, ακόμα και αυτού του είδους του lifestyle να πηγαίνει σε λάθος χέρια. Χρειάζεται να πεις και καμιά καλή κουβέντα, να βγάλει και μερικά ωραία πράγματα που συμβαίνουν σ' αυτόν τον τόπο... και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το έγκλημα να ασχοληθείς με όλο αυτό το πράγμα».
Όσο για την εκπομπή του MEGA δήλωσε:«Στο «Πρωινό mou» ξεκίνησα ενθουσιασμένος. Μπήκα σε έναν νέο χώρο και άρχισα να μαθαίνω πράγματα, και μετά άρχισα να ξεφουσκώνω γιατί έπαψα να υπάρχω σαν άνθρωπος.... Δεν μου πήγαινε μετά από ένα διάστημα να επαναλαμβάνω το ίδιο πράγμα... ήμουν εξολοθρευμένος. Αξιοπρεπώς την έκανα και πάμε γι' άλλα».
Και τόνισε: «Έχουν πατήσει σε πολλά οικογενειακά και δυστυχώς συμβαίνουν. Δηλαδή να χρησιμοποιείς οικογενειακή κατάσταση για να πάρει τηλεθέαση. Εγώ είχα τρόμο γιατί ήξερα ότι σε εμένα που ήταν αλήθεια, που θα χωρίζαμε μετά από τρεις μήνες, ότι αν αυτό κυκλοφορούσε να λέγανε ο Κωστόπουλος πάλι κάτι, αυτό, πάλι μυθοπλασία, πάλι συνομωσία και ότι το έκανα όλο αυτό για να πάρω ποσοστά. Που θα έπαιρνα γιατί το φιλοθεάμον κοινό είναι αδηφάγο, θέλει και άιμα, θέλει και έρωτα, θέλει και πάθος, θέλει και πόνο κυρίως, όλα αυτά τραβάνε. Οπότε αν λέγαμε κατά τον Μάρτιο ότι χωρίσαμε θα μαζεύαμε... ε λοιπόν αυτός ήταν τρόμος και των δύο και θα μας χτύπαγε τη δική μας ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Πιστεύω ότι τη ζωή σου δεν πρέπει να τη βγάζεις για να κερδίσεις τηλεθέαση, ψήφους ή οτιδήποτε άλλο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα σαν άνθρωποι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved