Τρέλα για τον… Έλληνα Justin Bieber
Showbiz

Τρέλα για τον… Έλληνα Justin Bieber

Οι Boys and Noise έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικό κοινό.

Τα κοριτσάκια τους λατρεύουν και οι εκδηλώσεις θαυμασμού θυμίζουν λίγο αυτές που βλέπαμε για τον Σάκη Ρουβά ή αυτές που βλέπουμε για τους One Direction ή τους Jonas Brothers.

Έξω από το σπίτι του Βαγγέλη Κακουριώτη δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα κορίτσια... ξενυχτάνε, κάθονται με τις ώρες κλαίγοντας, τραγουδώντας και περιμένοντας καρτερικά να τις δει ο Βαγγέλης.

Οι Νοisers λατρεύουν τον 17χρονο Βαγγέλη, τον 23χρονο Αρη και τον 21χρονο Τζίμη. Ειδικά οι Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη) πάνε στο σπίτι του από το πρωί και περιμένουν έως αργά το βράδυ για να τον δουν.

«Γενικά, ως συγκρότημα τους γνώρισα πριν από έναν χρόνο, όταν βγήκε το "Κάνε κάτι", το πρώτο τραγούδι τους» λέει η Ελευθερία σε καθημερινή εφημερίδα. «Όταν είδα από κοντά τον Βαγγέλη, κατάλαβα ότι εκτός από εξαιρετικός μουσικός, είναι και πολύ καλό παιδί. Φέρεται ευγενικά στα κορίτσια που προσπαθούν να τον δουν και να του μιλήσουν τετ α τετ. Οταν -λόγω της δουλειάς του- δεν έχει χρόνο, δεν αγκαλιάζει και δεν μιλάει σε καμία για να μη στενοχωρήσει τις υπόλοιπες και τονίζει πάντα πως λυπάται και πως εύχεται να βρει σύντομα χρόνο. Κάθε φορά που τον βλέπω χαίρομαι πολύ. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που αν και έρχονται στο σπίτι του, δεν τον έχουν δει. Μερικές κλαίνε και στενοχωριούνται, αλλά καμία δεν χάνει την πίστη της ότι κάποια μέρα θα τον δει από κοντά. Στην ομάδα των Vikators, που ανήκω εγώ, είμαστε πάνω από 20.000 και είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

«Οταν τον είδα από κοντά για πρώτη φορά, άρχισα να κλαίω από τη χαρά μου. Εκείνος με παρηγόρησε και με ευχαρίστησε θερμά για τα δώρα που του πήγα. Χάρηκα πολύ που τον συνάντησα από κοντά, διότι έως τώρα τον έβλεπα μόνο από την τηλεόραση».

Η Βάσω εξηγεί τη δική της περίπτωση: «Εγώ, ξέρετε, ήρθα από το Αίγιο. Πριν τον δω έκλαιγα, επειδή νόμιζα ότι άλλο ένα όνειρό μου δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Όταν τελικά έπειτα από πολλές ώρες αναμονής τον αντίκρισα, τα μάτια μου συνέχισαν να δακρύζουν από χαρά. Το όνειρο πλέον έγινε πραγματικότητα. Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός με όλα τα κορίτσια κι ευγενικός και χάρηκα που ήταν τόσο απλός με όλες μας και τόσο αληθινός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved