Βίκυ Γεροθόδωρου: «Η Νικόλ είναι ο λόγος που αναπνέω, η δύναμη μου, το ταξίδι και ο προορισμός μαζί»
Showbiz

Βίκυ Γεροθόδωρου: «Η Νικόλ είναι ο λόγος που αναπνέω, η δύναμη μου, το ταξίδι και ο προορισμός μαζί»

Η δυνατή σχέση που συνδέει μια μητέρα με την κόρη της είναι ευδιάκριτη από το πρώτο κιόλας λεπτό που θα συναντήσει κανείς τη Βίκυ Γεροθόδωρου και τη Νικόλ Σαραβάκου.

Η στιχουργός σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την σχέση που τις συνδέει αλλά και πώς είναι ως μητέρα.


Κάποιος που σας παρακολουθεί στο Instagram, μπορεί να κατανοήσει εύκολα την ξεχωριστή σχέση με την κόρη σας, Νικόλ Σαραβάκου. «Η Νικόλ είναι η αγάπη της ζωής μου, ο λόγος που αναπνέω, η δύναμη μου, το ταξίδι και ο προορισμός μαζί. Είναι όσα ήθελα και θέλω να ζήσω, και είμαι ευγνώμων γι' αυτό το παιδί, που είναι επίσης φίλη και μάνα για μένα. Έχει καταφέρει να κερδίσει μέσα μου όλες τις θέσεις που μπορεί να έχει κάποιος. Η αγάπη μας είναι πάνω από την αγάπη. Εύχομαι ο Θεός να την έχει καλά και πάντα ευτυχισμένη!»


Ποια ήταν η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας, ως μητέρα;
«Ήθελα να είμαι τέλεια, αν αυτό μπορεί να γίνει. Βασικό μου μέλημα ήταν να χτίσω έναν σωστό και ικανό άνθρωπο, για να κερδίσει τη ζωή του και να ευτυχήσει. Ανασφάλειες δεν είχα, μπορώ να πω, αν και αρκετές φορές αναρωτήθηκα και αναρωτιέμαι πώς θα έπρεπε να διδάξω πιο σωστά το παιδί μου, ώστε να μην του δημιουργηθούν απωθημένα, γιατί, κακά τα ψέματα, η οικογένεια δημιουργεί τα μελλοντικά προβλήματα των παιδιών της. Εύχομαι να έχω βοηθήσει πραγματικά στη δημιουργία ενός ανθρώπου με υγιή συμπεριφορά, πράγμα για το οποίο, από τα πρώτα δείγματα, είμαι αισιόδοξη»


Μπορεί μια μαμά να είναι και φίλη με την κόρη της;
«Εννοείται πως ναι! Εγώ, πάντως, αυτό βιώνω, και νιώθω πολύ τυχερή κι ευλογημένη!», λέει στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved