H Σίσσυ Φειδά αποκαλύπτει τον λόγο που άλλαξε εκκλησία την ημέρα του γάμου της!
Showbiz

H Σίσσυ Φειδά αποκαλύπτει τον λόγο που άλλαξε εκκλησία την ημέρα του γάμου της!

Η νιόπαντρη Σίσσυ Φειδά, μόλις λίγες ημέρες μετά τον γάμο της, μιλά σε συνέντευξη της και αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αλλάξει εκκλησία, μόλις μερικές ώρες πριν το μυστήριο ενώ δίνει την απάντηση της σε όλους όσοι την κατηγόρησαν ότι πήγε να κλέψει λίγη από την λάμψη της Amal Alamuddin.


"Οποιοσδήποτε κακοήθης και κακοπροαίρετος μπορεί να πει οτιδήποτε θέλει. Είναι δικαίωμα του. Για του λόγου το αληθές λοιπόν, αυτή η αλλαγή δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήταν μια απόφαση που πήρε ο άντρας μου την τελευταία στιγμή - και όχι βέβαια γιατί θέλαμε να κρυφτούμε από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και παράπονο με τους φωτογράφους. Αν ίσχυε αυτό θα λέγαμε στους καλεσμένους «μην τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο». Δεν συνέβη όπως είδατε, γιατί οι φίλοι μας «ανέβασαν» το γάμο παντού. Εκείνο που προσπάθησε ο Γιώργος να αποφύγει, ακριβώς λόγω των δυσάρεστων θεμάτων που προέκυψαν την τελευταία περίοδο, ήταν το ενδεχόμενο να με στενοχωρήσουν κάποιοι ίσως πιο επιθετικοί δημοσιογράφοι με κάμερες. Επειδή λοιπόν δεν ήθελε κανένας να με κάνει να αισθανθώ λύπη ή να με φέρει σε δύσκολη θέση ειδικά αυτή την ημέρα, αποφάσισε, χωρίς να το γνωρίζω εγώ, την αλλαγή της εκκλησίας. Ούτε πρόβλημα με τους φωτογράφους έχουμε ούτε συνέβη τίποτα από όσα γράφτηκαν. Πρόκειται για υπερβολές 100%. Και δεν το λέω μόνο εγώ. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε άνθρωπο ήταν παρών», λέει στο περιοδικό Εγώ.

Όσο για όλα όσα γράφτηκαν σχετικά με τον δημοσιογράφο που κινδύνεψε εξαιτίας της προσωπική της ασφάλειας, απαντά: «Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Σας το λέω με κάθε εντιμότητα και ειλικρίνεια επειδή ακούστηκαν πολλές ανοησίες - για να μην εκφραστώ διαφορετικά. Όταν προσλαμβάνεις κάποιους ανθρώπους για να διαφυλάξουν την ησυχία σου σε μια προσωπική σου στιγμή, αυτοί οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είναι αλήθεια όμως ότι απαγόρευσαν την είσοδο σε ανθρώπους. Κάποιοι κάλεσαν από βλακεία την αστυνομία νομίζοντας ότι θα κάνουν κάτι. Αυτά γίνονται για το θεαθήναι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved