Θεοφανία Παπαθωμά: «Βάψαμε το δωμάτιο ροζ πριν συλληφθεί το μωρό. Μάλλον το καλέσαμε»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Βάψαμε το δωμάτιο ροζ πριν συλληφθεί το μωρό. Μάλλον το καλέσαμε»

Για πρώτη φορά μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της, η Θεοφανία Παπαθωμά μιλάει για το «θείο δώρο» όπως χαρακτηρίζει τον ερχομό του μωρού, για την καθημερινότητά της τώρα που διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της αλλά και για την ευτυχία που βιώνει.

Σε λίγους μήνες περιμένετε το μωράκι σας. Ήταν κάτι που το επιδιώξατε ή ήρθε ξαφνικά;

«Μπήκα αισίως στον 6ο! Είμαι πολύ χαρούμενη. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό. Νιώθω ευγνώμων για αυτό το θείο δώρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή. Γι' αυτό πρέπει να τιμούμε τα παιδιά. Είναι η παρουσία του Θεού στη ζωή μας».

Σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη είσαι λιγότερο αγχωμένη απ' ό,τι στην πρώτη;

«Νιώθω πολύ ανάλαφρη σε αυτή την εγκυμοσύνη μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να τρέξω, να χορέψω, να παίξω μπάλα! Έχω πάρει μόνο έξι κιλά, τρέφομαι σωστά, κάνω γιόγκα κάθε πρωί, για εγκύους βέβαια. Τη σνόμπαρα στην αρχή, μετά το crossfit, αλλά τώρα, στον 6ο, την εκτίμησα δεόντως! Είναι αστείο, γιατί ξεχνάω πως είμαι έγκυος και το συνειδητοποιώ από την κοιλιά της δασκάλας. Όχι, δεν έχω άγχος, δεν ανησυχώ για κάτι. Είναι όλα γνώριμα».

Ξέρεις αν το μωράκι σας είναι αγόρι ή κορίτσι;

«Είναι κοριτσάκι. Όλοι μας το έλεγαν για κάποιο λόγο, αλλά κι εμείς το ξέραμε από την αρχή. Βάψαμε το δωμάτιο ροζ πριν συλληφθεί το μωρό. Μάλλον το καλέσαμε».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved