Θεοφανία Παπαθωμά: «Οφείλουμε να είμαστε ώριμοι και συνειδητοποιημένοι, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Οφείλουμε να είμαστε ώριμοι και συνειδητοποιημένοι, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση»

Για το διαζύγιο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, την σχέση που έχει πλέον μαζί του μετά τον χωρισμό αλλά και αν νιώθει πως μπορεί να στηρίζεται πάνω του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Θεοφανία Παπαθωμά.


Το διαζύγιό σας ήταν ειρηνικό, πολιτισμένο και φιλικό. Έπαιξε ρόλο σε αυτό το ότι έχετε ένα παιδί μαζί;
«Σέβομαι το παιδί πολύ, αλλά καταρχήν σέβομαι τον εαυτό μου και κατ' επέκταση και τον άνθρωπο, με τον οποίο μοιράστηκα τη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Οι διαταραγμένες σχέσεις δεν είναι ωραίο να υπάρχουν στη ζωή μας. Μας κάνουν κακό και μας κρατούν πίσω. Οφείλουμε να είμαστε ώριμοι και συνειδητοποιημένοι, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση. Πρέπει να τo προστατέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η καλύτερη προστασία είναι να νιώθει ότι οι γονείς του εξακολουθούν να αγαπιούνται και ότι είναι ενωμένοι. Οπότε, μην κάνεις την καρδιά σου πέτρα, άνοιξέ την καλύτερα και μόνο κερδισμένος θα βγεις»


Πόσο εύκολο είναι για ένα πρώην ζευγάρι να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του, κρατώντας μόνο την αγάπη και τους κοινούς στόχους που προκύπτουν από την ύπαρξη ενός παιδιού, και να προσπεράσει τις δυσκολίες που οδήγησαν στο διαζύγιο;
«Είναι πιο εύκολο από το να διατηρείς την κόντρα και τις δυσκολίες με κάθε τρόπο. Είναι εξουθενωτικό να διαιωνίζεις μια κατάσταση άβολη, η οποία προέκυψε κάποια στιγμή, από συγκεκριμένες συνθήκες, για κάποιους λόγους, οι οποίοι ίσως και να μην υπάρχουν πια. Άλλωστε, η μεγαλύτερη δυσκολία που προκύπτει από τη συμβίωση δεν υπάρχει πια»


Νιώθεις πως ο Πασχάλης είναι ένας από τους ανθρώπους, στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι, γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση;
«Ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του παιδιού μου, άρα συγγενής μου. Το σημαντικό είναι να μπορεί να στηρίζεται το παιδί μου σε αυτόν. Εγώ δεν αισθάνομαι την ανάγκη στήριξης. Ποτέ δεν την αισθάνθηκα, από μικρό παιδί. Η αίσθηση της μοναξιάς, παρά τη θλίψη, ορισμένες φορές μού δίνει ελευθερία και δύναμη. Από τότε που γέννησα τον Αχιλλέα, βέβαια, δεν έχω αισθανθεί ούτε μία στιγμή μόνη μου», εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved