Θεοφανία Παπαθωμά: «Είναι όμορφη αυτή η περίοδος της ζωής μου. Αισθάνομαι ευτυχισμένη και γαλήνια»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Είναι όμορφη αυτή η περίοδος της ζωής μου. Αισθάνομαι ευτυχισμένη και γαλήνια»

Για την σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο αλλά και αν σε αυτή τη φάση της ζωής της, νιώθει αυτό που είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι «μια γυναίκα πρέπει να είναι επιβεβαιωμένη, να αγαπιέται πολύ», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Θεοφανία Παπαθωμά.


Σε πρόσφατη συνέντευξή σου είχες πει πως «Μια γυναίκα πρέπει να είναι επιβεβαιωμένη, να αγαπιέται πολύ». Αυτό είναι κάτι που το νιώθεις έντονα στην παρούσα φάση της ζωής σου;


«Είναι όμορφη αυτή η περίοδος της ζωής μου. Αισθάνομαι ευτυχισμένη και γαλήνια. Το ζητούμενό μου στη ζωή είναι η αγάπη. Θέλω να με πλημμυρίζει κάθε στιγμή. Να τη δέχομαι και να τη δίνω απλόχερα και ποικιλοτρόπως προς πάσα κατεύθυνση. Νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο. Νιώθω ευλογημένη που θα φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδί»

Έχεις πει πως στη ζωή αυτό που μετρά είναι να βρεις το άλλο σου μισό, έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα. Αυτό είναι που έχεις βρει στο πρόσωπο του Γρηγόρη Πετράκου;


«Ο Γρηγόρης είναι καταρχήν χάρμα οφθαλμών και ώτων. Όταν τραγουδάει, παίζει κιθάρα ή γράφει μουσική, δημιουργεί μαγεία! Και μόνο γι' αυτό τον αγαπώ! Είναι ευγενής και καλλιεργημένος, με μεγάλα αποθέματα αγάπης. Η σχέση μας θα δοκιμαστεί στο χρόνο, αυτό είναι σίγουρο, και ελπίζω πως θα καταφέρει να αποδείξει ότι και οι δύο έχουμε βρει το άλλο μας μισό», εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved