Παπαθωμά: «Φαντάζεσαι να τραγουδάει ο αγαπημένος μου τον έρωτά του και να παίζει στο κλιπ άλλη;»
Showbiz

Παπαθωμά: «Φαντάζεσαι να τραγουδάει ο αγαπημένος μου τον έρωτά του και να παίζει στο κλιπ άλλη;»

Για το αν την ενόχλησε που κάποιοι σχολίασαν πως «χρησιμοποιεί την προσωπική της ζωή ως διαφήμιση», όταν έπαιξε στο βιντεοκλίπ του Γρηγόρη για το τραγούδι «Σήμερα σε αγαπώ τόσο πολύ», μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά.


«Φαντάζεσαι να τραγουδάει ο αγαπημένος μου τον έρωτά του και να παίζει στο κλιπ άλλη; Πολύ αστείο. Και μάλιστα ως σκηνοθέτης να το έχω αποφασίσει εγώ και να την έχω επιλέξει κιόλας. Διαστροφικό! Όχι, εγώ σκέφτομαι πιο απλά. Αγαπώ, δίνω. Το συγκεκριμένο τραγούδι, βέβαια, είναι τόσο όμορφο, που ακόμα κι αν δεν είχαμε σχέση, θα ήθελα να παίξω στο βιντεοκλίπ», λέει στο περιοδικό People.


Ο λόγος που επέλεξες να παίξεις στο συγκεκριμένο κλιπ ήταν και για να στηρίξεις το σύντροφό σου;
«Δεν γράφονται τέτοια τραγούδια πια. Είναι άλλης εποχής. Δεν νομίζω ότι ένα τέτοιο τραγούδι χρειάζεται στήριξη. Το στηρίζει ο κόσμος, όλοι οι ερωτιάρηδες της γης. Θα βρει τη θέση του εύκολα μέσα στην αιωνιότητα. Το καθετί στην Τέχνη κατέχει τη θέση του, ειδικά αν είναι προϊόν αγνής πρόθεσης και μεγάλου ταλέντου. Το «Σήμερα σ' αγαπώ τόσο πολύ» είναι ένα τέτοιο!»


Και, όπως είπες και παραπάνω, το σκηνοθέτησες κιόλας. Πώς προέκυψε αυτό;
«Το έκανα γιατί μου το ζήτησε ο Γρηγόρης. Μου άρεσε που με εμπιστεύτηκε και που ήταν σίγουρος ότι θα το κάνω πολύ καλό, όπως έλεγε. Επίσης, το τραγούδι άγγιξε την ψυχή μου και μου δημιούργησε εικόνες. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Σε αυτό το κλιπ υπάρχει ο Γρηγόρης μέσα από τα μάτια μου, όπως τον βλέπω εγώ. Μου αρέσει αυτό! Μου αρέσει να δημιουργώ όμορφα πράγματα. Η σκηνοθεσία σ' το επιτρέπει αυτό. Είναι συνολική επιμέλεια του θεάματος. Ολοκληρωμένη έκφραση», λέει η ίδια στο ίδιο περιοδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved