Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η απόφαση της συζύγου μου να αφοσιωθεί στα παιδιά ήταν δώρο για μένα»
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η απόφαση της συζύγου μου να αφοσιωθεί στα παιδιά ήταν δώρο για μένα»

Πριν από οκτώ χρόνια, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Για την Άννα", γνώρισε τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή. Με τη συμπρωταγωνίστριά του, Άνα Ντιμιτρίεβιτς, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και σύντομα δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια.

Η Άνα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια μικρή παύση στην καριέρα της, καθώς έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των δύο παιδιών τους, της Ζωής και της Σόφης. Ήταν κοινή η απόφαση ή δική της προσωπική επιθυμία; «Για μεγάλη βλέπω αυτή την παύση. Ήταν δική της μητρική και συζυγική ανάγκη, γιατί δεν έχουμε βοήθεια για το μεγάλωμα των παιδιών. Φυσικά, αυτός ο ρόλος της είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο απαιτητικός. Δεν σου κρύβω πως όταν η σύζυγός μου πήρε αυτή την απόφαση όχι απλώς το χάρηκα, αλλά ένιωσα πως ήταν δώρο για μένα.

Η ίδια θέλησε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά μας, μάλιστα ένιωθε χορτασμένη από την καριέρα της» λέει o Θανάσης Ευθυμιάδης στο περιοδικό People. Πόσο εύκολο είναι να δουλεύει μόνο ο ένας για να φέρει εις πέρας μια τετραμελή οικογένεια; «Απολαμβάνουμε υπέροχες οικογενειακές στιγμές, πολύ λιτά και περιορισμένα. Και η δική μου οικογένεια, όμως, είχε ένα μόνο μισθό, του πατέρα μου, που ήταν αστυνομικός. Δεν είχαμε άλλα εισοδήματα. Μπορεί να τρώγαμε στο σπίτι φακές και φασόλια, αλλά η αγάπη που έχω πάρει από τους γονείς μου είναι αναντικατάστατη. Όταν ήρθε και η δική μου ώρα να διαλέξω αν θα κληρονομήσουν οι κόρες μου τούβλα ή αγάπη, με τη σύζυγό μου ψηφίσαμε ομόφωνα το δεύτερο» αναφέρει ο ηθοποιός.


Οι κόρες του ζευγαριού μεγαλώνουν μαθαίνοντας μέσα από δύο κουλτούρες. «Δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί μπορεί η Άνα να έχει καταγωγή από τη Σερβία, αλλά, λόγω της ενασχόλησής της με το μόντελινγκ, από μικρή ηλικία ταξίδευε σε όλο τον κόσμο. Οπότε, έχει στοιχεία από πολλές διαφορετικές κουλτούρες». Τι μάθημα έχει πάρει από τις κορούλες του; «Τα παιδιά λειτουργούν μόνο με το συναίσθημα, με την καρδιά τους. Μέσα από τις κόρες μου έμαθα πως δεν πρέπει να χάνουμε την παιδικότητά μας. Αυτό είναι το μυστικό που μας κρατάει υγιείς, ζωντανούς και αληθινούς» διαπιστώνει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved