Τόνια Σωτηροπούλου: Στο κρεβάτι με… Ρώσο σταρ
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο κρεβάτι με… Ρώσο σταρ

Η Τόνια Σωτηροπούλου έπεσε στην αγκαλιά του Ρώσου τραγουδιστή Σεργκέι Λαζάρεφ.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες στην χώρα του ο οποίος κάνει μεγάλη επιτυχία. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για να γυρίσουν ένα από τα video clips του Σεργκέι. Σε αυτό τον βλέπουμε να έχει πέσει στα δίχτυα της Τόνιας Σωτηροπούλου, να την κυνηγά στην Κρήτη και όταν την εντοπίζει δεν διστάζει να πέσει ακόμα και στο κρεβάτι μαζί της! Το τραγούδι «Breaking away» έχει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό. Σεργκέι Λαζάρεφ και Τόνια Σωτηροπούλου συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ.
«Ήταν από τις σπάνιες φορές που μια ηθοποιός η οποία έχει συμμετάσχει σε διεθνή blockbuster, έστω και σε μικρούς ρόλους, αποδέχτηκε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ», λένε συντελεστές της συγκεκριμένης δουλειάς στο Πρώτο Θέμα. «Η Τόνια δέχτηκε την πρόταση του πρακτορείου με το οποίο συνεργάζεται για τον πολύ απλό λόγο ότι ο Σεργκέι δεν είναι ένας τυχαίος καλλιτέχνης, αλλά κάτι σαν τον Σάκη Ρουβά της Ρωσίας».
«Η αλήθεια είναι ότι η Τόνια μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε για τον Ρώσο σταρ, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν σταμάτησε να της κάνει κομπλιμέντα για τη μεσογειακή ομορφιά της και το γνήσιο ελληνικό ταμπεραμέντο της» αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μάλιστα μιλούν και για τις φιλικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ τους στη διάρκεια των γυρισμάτων που έγιναν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved