Γιάννης Μόρτζος: «Απεχθάνομαι το ποδόσφαιρο και το κουτσομπολιό»
Showbiz

Γιάννης Μόρτζος: «Απεχθάνομαι το ποδόσφαιρο και το κουτσομπολιό»

Ο Γιάννης Μόρτζος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στο κοινό. Στις διαπροσωπικές σχέσεις του, οι φίλοι του είναι από το χώρο του;

«Εκτός από τους φασίστες που δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, θα έλεγα ότι οι περισσότεροι φίλοι μου είναι από το θέατρο και γενικότερα το χώρο της τέχνης. Έχω όμως και πολλούς φίλους από τον πολιτικό χώρο, με τους οποίους έχω κοινούς πολιτικούς αλλά όχι κομματικούς στόχους. Εκτιμώ τους ανθρώπους που έχουν ελεύθερο πνεύμα, είναι δημοκράτες και έχουν προσφέρει στη ζωή τους. Θέλω φίλους που αγαπούν το διάλογο και προπάντων έχουν αντίλογο, για να ανάψουν τα αίματα και στο τέλος να δώσουμε τα χεριά και να πιούμε τσιπουράκια μας. Απεχθάνομαι το ποδόσφαιρο το κουτσομπολιό και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους» τόνισε στο Καρφί.
-Σας βλέπουμε στο θέατρο αλλά όχι στην τηλεόραση...
«Έχω να ασχοληθώ με την τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια. Έτσι όπως γίνονται σήμερα τα πράγματα στην τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρουν ούτε αισθητικά ούτε καλλιτεχνικά. Δεν θέλω να «λερώσω» το παρελθόν μου. Αν γινόταν κάποια σειρά με πολιτικές προεκτάσεις που θα μπορούσε να διεγείρει τον ανθρώπινο νου, θα έδινα τη συγκατάθεση μου. Τέτοιες σειρές έκανε μόνο η παλιά ΕΡΤ. Τα ιδιωτικά κανάλια απλώς αναλώνονται σε διασκευές και αν γραφές ξένων σειρών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved