Έλενα Παπαρίζου: «Ο Ανδρέας έχει πολύ ωραία στοιχεία. Θαυμάζω την ψυχή του!»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Ο Ανδρέας έχει πολύ ωραία στοιχεία. Θαυμάζω την ψυχή του!»

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αλλαγμένη και ανανεωμένη. Πόσο ρόλο έπαιξε στην αλλαγή της η γνωριμία της με το σύντροφό της;

«Πρώτα βρήκα τον εαυτό μου και μετά τον Ανδρέα. Σταμάτησαν να καθορίζουν τη ζωή μου τα «θέλω» και τα «πρέπει», είτε της οικογένειας είτε της κοινωνίας ή και αυτά που δημιουργούμε από μόνοι μας στο κεφάλι μας. Από τα 17 μου ακόμη, όταν έφυγα από το σπίτι μου,, ένιωθα πολύ μεγάλη ευθύνη για τη δουλειά μου, για την οικογένεια μου, για όλους. Γι' αυτό τώρα αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν. Ακόμα και τη μητέρα μου την έχω πιο πολύ ανάγκη τώρα από ό,τι την είχα στην εφηβεία μου. Τον τελευταίο μήνα ήταν μαζί μου στην Αθήνα και περάσαμε εξαιρετικά! Κάναμε τόσα ωραία πράγματα μαζί» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Το περίμενες πως θα έκανες και μια τόσο όμορφη νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή;
«Σε καμία περίπτωση. Ήταν αυτό που λέμε να βρεθεί ό κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή.»
- Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;
« Όχι, ο έρωτας προέκυψε στην πορεία. Χτίστηκε σιγά σιγά αυτό που έχουμε. Ο Ανδρέας έχει πολύ ωραία στοιχεία ως χαρακτήρας, είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Θαυμάζω την ψυχή του!»
- Είναι ο άντρας της ζωής σου;
«Ναι, από τη στιγμή που κάνουμε σχέδια για γάμο και οικογένεια.»
-Έχεις αποκαλύψει πως η στιγμή της πρότασης γάμου ήταν ρομαντική. Δεν έρχεται λίγο κόντρα αυτό στο δυναμισμό που σε διακρίνει;
«Εντελώς. Ένιωσα πριγκίπισσα και ήταν πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα. Όταν ήμουν μικρότερη, σκεφτόμουν διαφορετικά. Όλα όμως αλλάζουν στη ζωή μας. Για παράδειγμα, στο παρελθόν οι Σουηδοί δεν αποφάσιζαν εύκολα το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Τώρα πια παντρεύονται σε μικρή ηλικία και κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά.»
- Υπήρξαν πάντα όμως φιλελεύθεροι σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις... «Φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ότι είμαστε των άκρων, ότι διαλέγουμε μεταξύ άσπρου και μαύρου. Σημαίνει ότι δεχόμαστε τις άλλες απόψεις -και πως υπάρχει λογική. Το αντίθετο της λογικής βέβαια δεν είναι πάντα το παράλογο. Μπορεί να είναι και το ακατόρθωτο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved