Λίνα Σακκά: «Ήμουν αρκετά χορτασμένη τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά»
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Ήμουν αρκετά χορτασμένη τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά»

Το τηλεοπτικό comeback της Λίνας Σακκά συμπίπτει με την επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

«Είναι μια ευτυχής συγκύρια. Ζήσαμε έντονα την πτώση της μυθοπλασίας, όπως και της ελληνικής οικονομίας, τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά, ήμουν αρκετά χορτασμένη τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Γι' αυτό μπόρεσα να αποσυρθώ και να κάνω το παιδί μου, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα είμαι μαζί του τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Δεν φοβήθηκες ότι η τρίχρονη απουσία σου από το χώρο μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα να ξεχαστείς ή να βρεις κλειστές πόρτες επιστρέφοντας;
«Πάντα υπάρχει αυτός ο φόβος, ακόμα και εάν δεν λείψεις καθόλου από τη δουλειά. Εγώ, όμως, δεν έγινα μητέρα μικρή. Είχα ήδη διαγράψει ένα σοβαρό κύκλο στα επαγγελματικά μου και δεν είχα απωθημένα. Έτσι, μπορούσα να περιμένω την κατάλληλη πρόταση και τελικά ήρθε.»
- Εάν δεν προέκυπτε, δηλαδή, η πρόταση του Αλέξανδρου Πανταξούδη για την «Εκδρομή», δεν θα επέστρεφες ακόμη;
«Όχι, δεν θα επέστρεφα. Δεν υπήρχε κάποια δουλειά που να μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον, να τη ζηλέψω, να θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω. Σκε-φτόμουν ότι όσο αντέχω οικονομικά και μέχρι να προκύψει κάτι που θα με γεμίζει καλλιτεχνικά, θα καθόμουν με το παιδί. Όταν δέχτηκα την πρόταση, ο Μάριος ήταν 2 ετών. Διάβασα το σενάριο της Στέλλας Βασιλαντωνάκη και ξετρελάθηκα. Δεν θα μπορούσα να πω όχι, παρά το ότι με φόβισε κάπως το γεγονός πως τα γυρίσματα, που κράτησαν έξι μήνες, θα γίνονταν στο Βέρμιο της Νάουσας και όχι στην Αθήνα. Είναι μια θαυμάσια παραγωγή που ανεβάζει ψηλά τον πήχη για το μέλλον. Μια δουλειά που σέβεται το θεατή και που έγινε με μεγάλη αυταπάρνηση απ' όλους τους συντελεστές.»
- Πώς ήταν η εμπειρία να δουλεύεις σε υψόμετρο 1.300 μέτρων και να μένεις για τόσο διάστημα μακριά από την Αθήνα μαζί με το παιδί;
«Μίλησα με την παραγωγή και μου διασφάλισαν ότι οι συνθήκες για το παιδί θα ήταν καλές. Έτσι το αποφάσισα. Ήταν ό,τι καλύτερο για τον Μάριο, αφού είχε μόλις αρχίσει να επικοινωνεί και να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον. Τελικά, οι συνθήκες όχι απλώς ήταν καλές, αλλά ιδανικές. Ήταν μαζί μας και η μητέρα μου, αλλά και μια ντόπια παιδαγωγός, που απασχολούσε τον Μάριο τις ώρες που έλειπα. Μέναμε σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο και για να πάω στο γύρισμα περπατούσα μέσα σε ένα δάσος με ποτάμι, πάπιες, δέντρα, άλογα...»
- Ήταν μαζί σας και ο πατέρας του παιδιού;
«Όχι. Ο Μάρκος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ερχόταν στη Νάουσα όποτε δεν μπορούσε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved