Λίνα Σακκά: «Έχω αλλάξει αρκετά. Αλλάζουν οι προτεραιότητες»
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Έχω αλλάξει αρκετά. Αλλάζουν οι προτεραιότητες»

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο λέει ο θυμόσοφος λαός. Πιστεύει στο πεπρωμένο η Λίνα Σακκά;

«Όχι ιδιαίτερα. Ούτε όμως και στην τύχη. Σήμερα, επειδή έχω δώσει μεγάλο αγώνα σε επαγγελματικό αλλά και προ-σωπικό επίπεδο, πιστεύω πια ότι όλα είναι θέμα επιλογών. Το πώς διαχειριζόμαστε τη ζωή μας. Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Όταν βελτιώσουμε τον εαυτό μας, οι σχέσεις μας και με τους άλλους θα γίνουν πιο ισορροπημένες» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Είναι αλήθεια ότι με το σύντροφο σου Μάρκο Καραμάνη γνωριστήκατε τυχαία;
«Αν και έχει γραφτεί κάτι τέτοιο, δεν ισχύει. Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου. Φαντάζομαι ότι θα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αφού δυο μήνες μετά τη γνωριμία σας έμεινες έγκυος. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί προέκυψε πολύ γρήγορα. Μπορεί να ακούγεται τυχαίο, όμως για μένα έχει να κάνει με την εσωτερική ωριμότητα. Εάν ήμουν 20 χρονών, το πιο πιθανό είναι να αντιδρούσα διαφορετικά.»
-Για ποιο λόγο δεν έχετε παντρευτεί με τον Μάρκο;
«Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η τελετή είναι σημαντική ή κάτι απαραίτητο για τη ζωή μας. , Ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου με νυφικό, να πηγαίνω στην εκκλησία ντυμένη νύφη... Το σέβομαι, εκτιμώ όσες το κάνουν, αλλά για μένα δεν είναι κάτι που χρειάζεται.»
-Ούτε πολιτικό γάμο σκέφτεστε να κάνετε ή σύμφωνο συμβίωσης;
«Όχι. Δεν θα κάνουμε τίποτα που να έχει σχέση με χαρτιά και γραφειοκρατία.»
-Ένα δεύτερο παιδί είναι στα σχέδια σας;
«Δεν κάνω σχέδια και ειδικά σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Ένα παιδί θέλει πολύ χρόνο και διάθεση. Είμαι πολύ καλά με τον Μάριο. Είναι στην ηλικία που γνωρίζει και εξερευνά τη ζωή και αυτό απαιτεί από πλευράς μου αφοσίωση. Φοβάμαι ότι ένα δεύτερο παιδί σ' αυτήν τη φάση θα με έβρισκε κάπως κουρασμένη σωματικά. Δεν είμαι και 20 χρονών!»
- Σε τι πράγμα σε έχει αλλάξει η μητρότητα;
«Έχω αλλάξει αρκετά. Αλλάζουν οι προτεραιότητες, αλλάζουν όλα... Ζεις κάτι που δεν πίστευες ποτέ ότι θα ζούσες, την απόλυτη αγάπη. Επίσης, συνειδητοποίησα ότι παλιότερα έδινα σημασία σε πράγματα που δεν άξιζαν. Σήμερα, έχει μετακινηθεί το νόημα της ζωής μου και όλα τα συναισθήματα μου εκεί που πραγματικά πρέπει. Υπάρχει πρώτα το παιδί και από εκεί και πέρα ξεκινούν τα υπόλοιπα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved