Γάμοι εξπρές - Διαζύγια εξπρές: Μήπως βιαστήκατε λίγο;
Showbiz

Γάμοι εξπρές - Διαζύγια εξπρές: Μήπως βιαστήκατε λίγο;

Μερικές φορές ο έρωτας και το πάθος που ζει ένα ζευγάρι, το οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις που παίρνουν στο φτερό, έχοντας συχνά δυσάρεστα αποτελέσματα.

Γιατί όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσα από το gossip-tv.gr ένας γάμος θέλει σωστή και ώριμη σκέψη για να γίνει ώστε να μην οδηγήσει σε ένα ακόμα σπασμωδικό και εγωιστικό διαζύγιο που μόνο πόνο και θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Δεν χρειάζεται λοιπόν η απόφαση να ενώσει ένα ζευγάρι για πάντα τη ζωή του να παίρνεται εν... θερμώ! Ίσως μία πρόταση γάμου από έναν άντρα προς μία γυναίκα να αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για τα πραγματικά του συναισθήματα και αντίστοιχα η θετική απάντηση εκείνης το ίδιο για τον μέλλοντα γαμπρό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα υπάρχει αίσιο αποτέλεσμα. Γιατί σύμφωνα με τα ζευγάρια που έχουμε ως παραδείγματα παρακάτω, τα οποία παντρεύτηκαν μόλις λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, ενισχύουν την άποψή μας ότι οι γάμοι εξπρές συνήθως οδηγούν στο... τέλος. Και ίσως θα περίμενε κανείς αφού ενώθηκαν από τρελό έρωτα να μην το διαλύουν με την ίδια ευκολία που παντρεύτηκαν. Ο γάμος θα έπρεπε να είναι για όλους μια πιο σοβαρή απόφαση.
Μόνη φωτεινή εξαίρεση η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς οι οποίοι παντρεύτηκαν μόλις τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο που ολοκλήρωσε την ευτυχία του και έχουν ήδη γιορτάσει αισίως τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Από τα πιο «φρέσκα» ζευγάρια που παντρεύτηκαν μόλις λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, είναι και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος με τη Νικόλ Κοτοβός οι οποίοι όμως σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Γάμος μέχρι... να πεις κύμινο!

Ένας από τους γάμους εξπρές που έχουν μείνει στην ιστορία για την... ταχύτητά τους είναι αυτός του Απόστολου Γκλέτσου με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Γνωρίστηκαν το 1998, τότε που η Μαρία Ελένη ήταν μόλις 19 χρονών. Μέσα σε λίγους μήνες τον ίδιο χρόνο παντρεύτηκαν αλλά ο χωρισμός ήρθε μόλις δύο μήνες μετά τον χορό του Ησαία.
Μόλις 22 μέρες κράτησε ο πρώτος γάμος της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη οι οποίοι γνωρίστηκαν το 1985, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Το ζευγάρι έκανε δεύτερη φορά το... ατόπημα να κάνει ξανά σχέση χρόνια μετά τον πρώτο γάμο του πιστεύοντας πως πλέον ως πιο ώριμο θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις μία τέτοιας δέσμευσης. Όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά χώρισαν λίγο μόλις καιρό μετά και τον δεύτερο γάμο τους.
Μέσα σε δέκα πέντε μέρες μετά την πρώτη ματιά και το σκίρτημα στην καρδιά, ο Γιώργος Μενεγάτος έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη. Και εκείνη την αποδέχτηκε αφού ήταν τρελά ερωτευμένη επίσης. Η πρόταση γάμου έγινε ενώ βρίσκονταν για ρομαντικό ταξίδι και το μυστήριο έγινε λίγο καιρό μετά. Ο γάμος τους όμως κράτησε μόλις πέντε μήνες.
Ευτυχώς δεν είχε την ίδια κατάληξη και ο γάμος εξπρές της Μαργαρίτας Δρούτσα με τον τραγουδιστή Γιάννη Τόλμη. Της έκανε πρόταση γάμου μόλις δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους, εκείνη δέχτηκε και παντρεύτηκαν τελικά. Και το πιο υπέροχο κερασάκι στην τούρτα ήταν ο ερχομός της κόρης τους που ήρθε για να γεμίσει τη ζωή τους με φως, κάτι που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Εκτός συνόρων

Θέση στο βιβλίο Γκίνες για τον πιο γρήγορο γάμο και το ακόμα πιο γρήγορο διαζύγιο διεκδικεί αυτός ανάμεσα στην Britney Spears και τον παιδικό της έρωτα, τον Jason Alexander. Την εποχή που η διάσημη τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές βρέθηκε στο Λας Βέγκας με τον παιδικό της έρωτα με τον οποίο αποφάσισε να παντρευτεί. Ο γάμος αυτός κράτησε μόλις 55 ώρες, όσες προφανώς χρειάστηκαν για να συνέλθουν από το μεθύσι τους.

Τέσσερις μήνες κράτησε ο γάμος της Pamela Anderson με τον Kid Rock. Παντρεύτηκαν πάνω σε γιοτ τον Ιούλιο του 2006 και τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου έδωσαν τέλος στον γάμο τους. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει και προϊστορία καθώς περίπου πέντε χρόνια πριν τον γάμο του είχε αρραβωνιαστεί αλλά τον ίδιο χρόνο χώρισε. Τόσο θυελλώδης ήταν η σχέση τους.
Ένας ακόμα γάμος αστραπή στο Χόλιγουντ που δεν είχε καλή τύχη παρ' όλο που κράτησε περίπου επτά χρόνια ήταν αυτός ανάμεσα στον Tom Cruise και την Katie Holmes.
Πριν από τον χωρισμό τους, όμως, έζησαν το παραμύθι τους. Δύο μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους, σε ένα ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι ήρθε η πρόταση γάμου, εκείνη δέχτηκε και παντρεύτηκαν.
Μπορεί η Kim Kardashian εδώ και περίπου δύο χρόνια να βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τον σύζυγό της Kyane West όμως αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος της. Πέντε μήνες αφότου είχε γνωρίσει τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries εκείνος της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε αμέσως. Τελικά έγινε ο γάμος υπερπαραγωγή τους κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν στραφεί πάνω τους, όμως αυτός ο γάμος δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Το ζευγάρι χώρισε μόλις 72 μέρες μετά την κατά τα άλλα υπέροχη τελετή του γάμου του. Γάμος εξπρές τέλος ήταν αυτός που έγινε ανάμεσα στη Mariah Carey και τον Nick Cannon, πατέρα των διδύμων της. Γνωρίζονταν μόλις δύο μήνες όταν από κοινού αποφάσισαν να παντρευτούν στις Μπαχάμες. Ύστερα ήρθαν τα υπέροχα δίδυμα παιδιά τους όμως πριν από περίπου ένα μήνα από κοινού –και πάλι- αποφάσισαν να χωρίσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved