Νίκος Μουτσινάς: «Τα one night stands δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Τα one night stands δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου»

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του μίλησε για την συνεργασία του με την Ζωή Λάσκαρη αλλά αποκάλυψε και αν είναι ερωτευμένος.

«Έχω την τεράστια χαρά να γράψω ένα έργο για τη Ζωή Λάσκαρη που θα παιχτεί τον επόμενο χειμώνα. Αντιλαμβάνεσαι νέος και εγώ, όπως και όλα τα αγόρια ήμουν τεράστιος θαυμαστής της και μεγάλωσα με τις ταινίες της».

Πώς αντέδρασες όταν την πρωτοσυνάντησες;

«Καταρχάς πρέπει να σου πω πως όταν επικοινώνησε μαζί μου μία συνεργάτιδά της και μου είπε ότι η Ζωή Λάσκαρη θέλει να με συναντήσει, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα και πήγα να κλείσω το τηλέφωνο. Ακόμη και όταν μιλήσαμε και δώσαμε ραντεβού για να φάμε στο Πάρκο Ελευθερίας δεν μπορούσα να φανταστώ πώς θα ήταν όταν θα την είχα απέναντι μου. Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει και αντιπροσωπεύει πλήρως την έννοια του "χορτασμένου" . Αυτό που συνηθίζει να λέει είναι: "Ζήστε τη ζωή σας" και έχει τόσο δίκιο».

Την ακολούθησες τη συμβουλή της; Ζεις τη ζωή σου; Είσαι ερωτευμένος;

«Αν με το ζήσε τη ζωή σου εννοείς να κάνω one night stands, έχω εξηγήσει ότι είναι κάτι που δεν το αντέχει ο οργανισμός μου. Εκτός πια κι αν τώρα που πλησιάζω τα 40 με πιάσει καμία τέτοια τρέλα και κλαίμε μετά όλοι μαζί. Αλλά αυτή τη χρονιά, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, νομίζω ότι τόλμησα αρκετά καινούρια πράγματα και βγήκα πολλές φορές έξω από τα νερά μου. Αλλά είμαι καλά και επειδή ξέρω ότι δεν θα ησυχάσεις αν δεν το μάθεις, δεν είμαι μόνος μου».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved