Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο χρόνος που περνά και η καλύτερη ψυχοθεραπεία
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο χρόνος που περνά και η καλύτερη ψυχοθεραπεία

Αλήθεια, πόσο καλά τα έχει με τον χρόνο που περνά η Ντορέττα Παπαδημητρίου; Πόσο χρονών νιώθει πραγματικά και ποια πιστεύει πως είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία;

Στην ερώτηση πάντως για το αν φοβάται τον χρόνο που περνά, η ίδια δηλώνει αφοπλιστικά στη real: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να τον φοβάμαι. Βλέπω τον εαυτό μου να εξελίσσεται, να μαθαίνει πράγματα. Αισθάνομαι πιο δυνατή, ώριμη, συνειδητοποιημένη. Οπότε, προς το παρόν, δεν έχω φόβους. Αλλά και γενικά δεν νομίζω ότι θα είμαι από εκείνες τις γυναίκες που φοβούνται μη γεράσουν. Όταν θα δουν μια ρυτίδα, μια άσπρη τρίχα...»
Άλλωστε, αυξομειώνεται η ηλικία σας...
«Η ηλικία είναι ένας ενδεικτικός αριθμός για το πόσα χρόνια βρισκόμαστε πάνω σε αυτή τη γη, αλλά από εκεί και πέρα ρόλο παίζει το πώς αισθάνεται ο καθένας και το πώς στέκεται απέναντι στη ζωή. Αυτό είναι η ηλικία».
Ποια είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία;
«Να μένεις μόνος με τον εαυτό σου. Έχω κάνει ψυχανάλυση και με έχει βοηθήσει. Και όλα τα εφόδια που έχω πάρει από τότε προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ και μόνη μου, στην καθημερινότητά μου. Συζητάω και με 2-3 ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, γιατί και η κουβέντα βοηθάει. Νομίζω, όμως, πως το να μη φοβάσαι να καθίσεις μόνος με τον εαυτό σου και να δεις τα πράγματα κατάματα είναι ό,τι καλύτερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved