Μάρκος Σεφερλής: «Δεν βγήκα ποτέ να κάνω κάτι πιο... σοβαρό»
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν βγήκα ποτέ να κάνω κάτι πιο... σοβαρό»

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος που σκορπά το γέλιο χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Πώς διαχειρίζεται το άγχος της ατάκας –που όλοι δεδομένα περιμένουν από εκείνον– δεδομένης της χαλαρότητας που απαιτεί η παρουσίαση; «Είναι πολλά στοιχεία μαζί εδώ αναμφισβήτητα. Αν ήμουν καλεσμένος θα είχα, όπως λες, το άγχος της ατάκας. Τώρα πρέπει να «συντονίσω» μια ολόκληρη ορχήστρα. Δεν με δυσκόλεψε όμως, να είμαι ειλικρινής. Εχω ασχοληθεί με την τηλεόραση από όλα τα πόστα, μπρός, πίσω και πλαγίως. Από παρουσιαστής παιδικών εκπομπών, κειμενογράφος, ηθοποιός στο candid camera, συμπαρουσιαστής. Μέχρι και εναλλακτικό δελτίο καιρού έλεγα προ πολλών χρόνων με τον Κωσταντίνο Τζούμα, προ Πετρούλας! (γέλια) Επομένως, όλα αυτά κάπου έρχονται και δένουν βοηθητικά. Άσε που και στο θέατρο λειτουργώ πολύ διαδραστικά αλλά και πολύ οργανωτικά με έναν τεράστιο θίασο όταν στήνουμε μια παράσταση, επομένως ο ρόλος του συντονιστή δεν μου είναι άγνωστος» τόνισε στο ΤV Έθνος.
-Παρά την εμπορική επιτυχία δεν βγήκες ποτέ να κάνεις κάτι διαφορετικό για να διαψεύσεις όσους αμφισβητούν το χιούμορ σου, τη σοβαρότητά σου...
«Δεν βγήκα ποτέ να κάνω κάτι πιο... σοβαρό γιατί αισθάνομαι πως αυτό που κάνω είναι πολύ σοβαρό! Και γι' αυτό και πιστεύω ότι γεμίζουν τα θέατρα στις παραστάσεις μου. Είναι πολύ σχετική η έννοια του «σοβαρού» και σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Εγώ κωμικός είμαι, αφιερώνομαι απόλυτα σε αυτό που κάνω. Βάζω όλες μου τις δυνάμεις και ίσως ζαλίζω τους συνεργάτες μου –ειδικά την Έλενα, που λόγω εγγύτητας μπορεί να ακούει και τα χειρότερα στις πρόβες– γιατί είμαι τελειομανής και δεν θεωρώ ότι κάνω καμία έκπτωση στις δουλειές μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved