Όθωνας Μεταξάς: «Τα γυρίσματα ήταν... θρίλερ»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Τα γυρίσματα ήταν... θρίλερ»

Ο Όθωνας Μεταξάς για χάρη της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί έπρεπε να ζήσει σε... βουνό. Αλήθεια, θα μπορούσε να ζήσει μακριά από την Αθήνα, πιο ήσυχα και απομονωμένα;

«Δεν ξέρω, ίσως και να μπορούσα. Σίγουρα όμως δεν θα το επιχειρούσα σε αυτήν τη φάση της ζωής μου. Δηλαδή θεωρώ ότι για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο πρώτα θα πρέπει να έχει διαγράψει μια συγκεκριμένη πορεία ζωής, να έχει βρει τον εαυτό του, τον άνθρωπό του, να έχει κάνει την οικογένειά του και στη συνέχεια να αποφασίσει να αλλάξει τόσο τη ζωή του» τόνισε στο ΤV Έθνος.
-Οι έξι μήνες στο Βέρμιο ήταν δύσκολοι;
«Ε, δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο... Πρώτον είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη δυσκολία ότι ήμασταν πολλοί άνθρωποι μαζί που δεν γνωριζόμασταν, έπρεπε να μοιραστούμε την ίδια καθημερινότητα, να μάθουμε να ζούμε παρέα 24 ώρες το 24ωρο και δεύτερον, είχαμε και πολύ δύσκολα γυρίσματα στο βουνό.»
-Κάνατε γυρίσματα σε απίστευτο υψόμετρο...
«Τα γυρίσματα ήταν... θρίλερ (γέλια). Καθημερινά στο βουνό ζούσαμε και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ξεκινούσαμε με λιακάδα, μετά συννεφιαζε, έβρεχε, είχε ομίχλη και στο τέλος μπορεί να φεύγαμε με... χιονόπτωση. Καλά για το κρύο δεν μιλάμε, φορούσαμε τρία ζευγάρια κάλτσες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved