Το συναυλιακό πικ-νικ του Μιχάλη στη Μελβούρνη
Showbiz

Το συναυλιακό πικ-νικ του Μιχάλη στη Μελβούρνη

Έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξίδεψε ως τη χώρα των καγκουρό, προκειμένου να δώσει μεγάλη συναυλία

στο εντυπωσιακό Myer Music Bowl της Μελβούρνης, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της πόλης να τον συνοδεύει στο μουσικό ταξίδι του. Ο τραγουδιστής αποδέχτηκε την πρόταση των ομογενών της Αυστραλίας και εμφανίστηκε αφιλοκερδώς στον υπέροχο συναυλιακό χώρο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ της πόλης, ώστε να συμβάλει με τον τρόπο του στην αποπεράτωση του ελληνικού πολιτιστικού κέντρου της κοινότητας.
Αν και τα απλά εισιτήρια κυμαίνονταν ανάμεσα σε 25 και 99 δολάρια Αυστραλίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, περίπου εκατό ομογενείς έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και πλήρωσαν 300 δολάρια ώστε να απολαύσουν -εκτός από τον καλλιτέχνη- εκλεκτό φαγητό και ποτό. Συνολικά 3.500 άνθρωποι παρακολούθησαν το live, πολλοί μάλιστα έχοντας απλώσει στον λόφο όπου βρίσκεται το Myer Music Bowl τις κουβέρτες τους. Εξάλλου ο καιρός ήταν με το μέρος τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να συνδυάσουν το μουσικό event με πικνίκ.
Εκτός από τους ομογενείς όμως, εκείνη που καμάρωνε ιδιαίτερα ήταν η σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ταξίδεψε μαζί του γι' αυτή τη σημαντική στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved