Δημητροπούλου – Βλάχος: Έχουν φτάσει τα όρια για έναν έρωτα;
Showbiz

Δημητροπούλου – Βλάχος: Έχουν φτάσει τα όρια για έναν έρωτα;

Για το αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια για έναν έρωτα αλλά και αν πιστεύουν στο «για πάντα μαζί», όπως ακριβώς οι ήρωες που υποδύονται στην παράσταση

«Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας», μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Πάνος Βλάχος και η Ευγενία Δημητροπούλου.


Πάνος: «Το «σ' αγαπώ» στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ούτε το «για πάντα θα είμαι μαζί σου» έχει νόημα. Δεν το αποφασίζεις εσύ έτσι κι αλλιώς. Εμείς δίνουμε νόημα στα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος της εποχής μου που διαβάζω και πιστεύω στα παραμύθια, αλλά στην ουσία είμαι αστός και ψεύτης. Προσπαθώ να ζω σε αυτή την ουτοπία των παραμυθιών και αν περιλαμβάνει το «για πάντα», τότε πιστεύω και σε αυτό. Αγαπώ και ζω δυνατά, πάντα όμως στο πλαίσιο της εποχής μου, με τα κουσούρια και τα φίλτρα της. Δίνομαι όσο μπορώ στη σχέση μου, όχι όμως στα μεγέθη που φαντάζομαι και θα ήθελα»
Ευγενία: «Στις σχέσεις μου, και κυρίως στις ερωτικές, πιστεύω πως δίνονται πολλές αμοιβαίες μικρές υποσχέσεις που παρατείνουν έτσι τον χρόνο ζωής τους. Αν είσαι με κάποιον και αμοιβαία δηλώνεις τον έρωτα και την αγάπη σου συνέχεια, τότε αυτή η ροή θα σε οδηγήσει στο «για πάντα», θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιες σχέσεις. Ωστόσο, εγώ έχω στόχο τη διαδρομή, όχι το «για πάντα». Ζω το τώρα», λένε στο περιοδικό OK.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved