Ευγενία Δημητροπούλου-Πάνος Βλάχος: Ζηλεύουν τους συντρόφους τους;
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου-Πάνος Βλάχος: Ζηλεύουν τους συντρόφους τους;

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Πάνος Βλάχος σε κοινή τους συνέντευξη εξομολογήθηκαν αν ζηλεύουν στις σχέσεις τους και αν σκέφτονται τον γάμο.

Ο γάμος και η οικογένεια είναι στα όνειρα σας;

Ευγενία Δημητροπούλου: «Προέρχομαι από μια αγαπημένη οικογένεια. Έχω μεγάλο αίσθημα ευθύνης θαυμάζω και φοβάμαι αυτό το βήμα. Θα ήθελα, χωρίς να ακούω "καμπανάκια" ή κάτι τέτοιο, να κάνω οικογένεια. Γενικά, συγκινούμαι πολύ στους γάμους. Πάντως προσωπικά δεν με έχει αγγίξει ακόμα, ίσως επειδή έχω βάλει πολλά νυφικά ως ηθοποιός. Πιστεύω πολύ στην ελευθερία του καθενός οπότε ένα μοντέλο σχέσης δεν μπορεί να ισχύει για όλους».

Πάνος Βλάχος: «Δεν προγραμματίζω τίποτα, ούτε καν θυμάμαι τι έχω να κάνω αύριο. Έχω μνήμη χρυσόψαρου. Ζω το τώρα, όπως αισθάνομαι».

Χωράει η ζήλια στις σχέσεις σας;

Ευγενία Δημητροπούλου: «Η ζήλια αφορά τον καθένα προσωπικά, δεν έχει να κάνει με το αν σου δίνει ο άλλος δικαίωμα, αλλά αν ζηλεύεις ως άνθρωπος ή όχι. Η εντός φυσιολογικών ορίων ζήλια υπάρχει σε κάθε σχέση. Δεν μου ταιριάζει η πολλή ζήλια. Δεν την αντέχω, ούτε ρου αρέσει να την εκφράζω».

Πάνος Βλάχος: «Όχι, δεν ζηλεύω, απλά στενοχωριέμαι. Επειδή όμως είμαι ψώνιο και εγωιστής, θέλω να με ζηλεύουν, θέλω να αρέσω».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved