Έλενα Τσαβαλιά: «Η σχέση μας με τον Μάρκο δεν πέρασε ποτέ κρίση»
Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: «Η σχέση μας με τον Μάρκο δεν πέρασε ποτέ κρίση»

Η Έλενα Τσαβαλιά σε συνέντευξή της μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ξέρεις ότι λένε διάφορα όταν σας βλέπουν να βγαίνετε έξω με διαφορετικέ παρέες;

«Δεν έχουν άδικο, έχουν μάθει να βλέπουν μαζί ία ζευγάρια, σε άλλη, μάλιστα, περίπτωση αυτό θα ήταν παρεξηγήσιμο. Εγώ τώρα τελευταία που ο Χάρης μεγάλωσε ψιλοβγαίνω με φίλες μου. Μέχρι τώρα οι έξοδοι του Μάρκου ήταν συνήθως χωρίς εμένα, χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό... Βγαίνει για να εκτονωθεί και, βέβαια, δεν έχει να κρύψει τίποτα!».

Έχει γραφτεί κάποια τέτοια ανακρίβεια. Ότι χωρίζετε, ότι πάτε για διαζύγιο;

«Μου είπαν ότι τελευταία κάπου διάβασαν ότι έχουμε πάρει ήδη διαζύγιο. Επίσης πολλά χρόνια πριν, όταν ο Χάρης ήταν μικρός έγραψαν ότι χωρίζουμε γιατί η κοπέλα που κρατάει τον Χάρη ήταν Ρωσίδα ια είχε φτιάξει, λέει, με τον Μάρκο! Τα ανυπόστατα δημοσιεύματα διαψεύδονται από τα ίδια τα γεγονότα».

Ουσιαστική κρίση περάσατε ποτέ; Γιατί έξω τον περιποιείσαι, τον φροντίζεις, αυτός σε κοιτάζει μέσα στα μάτια... Kάτι ψεύτικο δεν υπάρχει;

«Ποτέ. Σαφώς έχουμε τσακωθεί, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά ό,τι βλέπεις είναι αληθινό. Ευχαριστιόμαστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου».

Τη σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά τη φοβάσαι;«Γιατί; Δεν ανταγωνίζομαι και δεν συγκρίνω καμιά γυναίκα μαζί μου, δεν συγκρίνομαι, εξάλλου, με καμία, κάθε γυναίκα κουβαλά δικά της βιώματα».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved