Δήμος Αναστασιάδης: «Εκθέτω τον εαυτό μου, οπότε θέλω να ξέρω ότι υπάρχει λόγος για να το κάνω»
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Εκθέτω τον εαυτό μου, οπότε θέλω να ξέρω ότι υπάρχει λόγος για να το κάνω»

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει καταφέρει να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό. Η δημοσιότητα του αρέσει;

«Δεν θα ήταν υποκριτικό να πω ότι δεν μου αρέσει, τη στιγμή που δίνω συνέντευξη; Φυσικά και μου αρέσει, εφόσον κάνει καλό στη δουλειά μου. Βέβαια, μου αρέσει μέχρι το σημείο που είναι επιλογή μου. Δεν με ενδιαφέρει να δουν το φως της δημοσιότητας πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου, δεν αποζητώ κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Το παιχνίδι ο καθένας μπορεί να το παίξει με τους δικούς του όρους» τόνισε στο In Style.
- Η αναγνωρισιμότητα έχει επηρεάσει τη σχέση σου με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα;
«Όχι, οι φίλοι που είχα από παιδί συνεχίζουν να είναι οι αγαπημένοι μου, ενώ και στην Αθήνα έχω δημιουργήσει πολύ ισχυρούς δεσμούς με κάποιους ανθρώπους, γεγονός που θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς.»
-Έχεις το γνώθι σαυτόν;
«Ξέρω τα ελαττώματα μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω κάτι για αυτά. Το να τα ξέρεις είναι το πρώτο βήμα. Δεν είναι βήμα. Τι σημασία έχει να τα ξέρω, αν δεν κάνω τίποτα για να τα διορθώσω;»
-Τα προτερήματα σου;
«Τα ξέρω, αλλά συνεχίζω να έχω την ανάγκη να ακούω καλές κουβέντες από τους γύρω μου. Νομίζω πως αυτό οφείλεται, ως ένα βαθμό, και στη φύση της δουλειάς μου. Εκθέτω τον εαυτό μου, οπότε θέλω να ξέρω ότι υπάρχει λόγος για να το κάνω.»
-Κάνεις σχέδια για το μέλλον;
«Με ενδιαφέρει να προχωράω μπροστά. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο για το μέλλον. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τον προορισμό, αλλά να απολαμβάνω τη διαδρομή, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved