Γιώργος Χειμωνέτος: «Δεν βλέπω την ώρα να γίνω μπαμπάς»
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: «Δεν βλέπω την ώρα να γίνω μπαμπάς»

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Γιώργος Χειμωνέτος αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα γίνει μπαμπάς μιας και η σύντροφός του Εύα Μουρτζάκη είναι τριών μηνών έγκυος και, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, το ζευγάρι έχει αρχίσει ήδη να μοιράζεται τη χαρά του με ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον, καθώς δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία που βιώνει ενόψει του ερχομού ενός μωρού στη ζωή του.

«Ναι, είναι αλήθεια, η Εύα μου περιμένει μωρό και δεν βλέπω την ώρα να γίνω μπαμπάς», δήλωσε στη Realnews ο Γιώργος για να συμπληρώσει: «Ήθελα χρόνια ένα παιδί και τώρα που ήρθε η ευλογημένη ώρα να μείνει έγκυος η σύντροφος της ζωής μου είμαι αληθινά ευτυχισμένος. Και μια και σας λέω γι' αυτή τη χαρά μου, να σας επιβεβαιώσω ότι με την Εύα μου θα ανέβουμε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας».
Ο Γιώργος και η Εύα, σύμφωνα με τη real είναι πολύ ερωτευμένοι και πολύ πριν μάθουν για την εγκυμοσύνη έκαναν όνειρα για μια κοινή ζωή, έχοντας αποφασίσει να παντρευτούν. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους, πάντως, άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν μιλούσαν -και συνεχίζουν να μιλούν- για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Γιώργος με πρόσφατες δηλώσεις του: «Είμαι ερωτευμένος. Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο... Είναι όμορφο να ερωτεύεσαι, αρκεί να σου συμβαίνει με το σωστό πρόσωπο, κάτι το οποίο νομίζω ότι κατέκτησα. Σε κάθε δεσμό μου προσπαθούσα να βιώνω, όσο περισσότερο μπορούσα, στιγμές με τη σύντροφό μου. Η συγκατοίκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις ουσιαστικά τον άλλο». Οσο για τη γυναίκα που μονοπωλεί τον τελευταίο χρόνο την καρδιά του και πρόκειται άμεσα να γίνει σύζυγός του, ο Γιώργος αναφέρει: «Η Εύα είναι πανέξυπνη, με στηρίζει και με αγαπά. Ταυτόχρονα έχει την οξυδέρκεια να μην μπλέκεται στον χώρο μου. Νομίζω ότι "δένουμε" σε πολλά ουσιαστικά πράγματα. Όσο συμπληρώνεται το μεταξύ μας παζλ, φτιάχνουμε μια ωραία εικόνα». Ενα παζλ που πρόκειται να συμπληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους, ο οποίος και θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους...
Πάντως, ο μόνος λόγος που ο Γιώργος αποχωρίζεται την αγαπημένη του -ειδικά από τότε που έμαθε πως είναι έγκυος- είναι οι αγώνες ποδηλασίας. Πρόσφατα, ως προπονητής της εθνικής μας ομάδας ποδηλασίας πίστας, βρέθηκε σε μία σημαντική διοργάνωση στη Γαλλία, συνοδεύοντας πέντε από τους σημαντικότερους Έλληνες αθλητές μας στο συγκεκριμένο άθλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved