Μαρία Σολωμού: «Κάθε έρωτας όταν τον ζεις, είναι τεράστιος»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Κάθε έρωτας όταν τον ζεις, είναι τεράστιος»

Για τον έρωτα, τις σχέσεις αλλά και το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τον χρόνο που περνά, μιλάει η Μαρία Σολωμού.

Στην ερώτηση αν έχει ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, η ίδια λέει: «Κάθε έρωτας όταν τον ζεις είναι τεράστιος. Δεν υπάρχει άλλος. Την εποχή που τον ζεις είναι αυτός. Μπορείς να κρίνεις σύμφωνα με τους προηγούμενους και να πεις ότι δεν ήταν ο προηγούμενος μεγάλος ή ο παιδικός μου δεν ήταν έρωτας, ήταν καψούρα, αλλά την ώρα που βιώνεις έναν έρωτα είναι ο καλύτερος που έχει τύχει. Κάθε φορά που ερωτευόμαστε είναι σαν να ερωτευόμαστε πρώτη φορά».
Ούσα σε μια μακροχρόνια σχέση, θεωρείς ότι μπορεί να έχει διάρκεια;
«Πιστεύω ότι μπορεί. Παλιότερα πίστευα ότι έχει διάρκεια έναν χρόνο, αλλά πάντα έχει να κάνει με τους δύο ανθρώπους που εμπλέκονται».
Αυτοπροσδιορίζεται μέσα από τις σχέσεις σου; Εχεις ανάγκη να είσαι με κάποιον;
«Δεν έχω καμιά ανάγκη να είμαι με κανέναν. Και είναι περίεργο, γιατί, μεγαλώνοντας, το άγχος που έχουν οι μαμάδες για τις κόρες που μένουν στο ράφι ή που είναι επιλογή τους να μείνουν στο ράφι, είναι ότι θα θες έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα στα 50 και στα 60 σου. Εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι θα πρέπει να κινηθώ στη ζωή μου με βάση τα 50 και τα 60. Πηγαίνοντας προς τα 50 και τα 60, έχω μεγαλύτερη ανάγκη της ελευθερίας και της ηρεμίας. Και δεν έχω ανάγκη κανέναν για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου».
Είναι μια κατάκτηση αυτό...
«Δεν μπορώ να το κρίνω, γιατί έτσι ήμουν πάντα. Μπορεί ο άνθρωπος μεγαλώνοντας να αλλάξει, να θέλει τη συντροφικότητα. Στεναχωριέσαι όταν βλέπεις μια γιαγιά μόνη της. Εγώ νομίζω ότι θα είμαι μια γιαγιά μόνη μου (σ.σ.: γελάει). Αλλά είμαι σε σχέση και είμαι και πάρα πολύ καλά και έχω και τον χώρο μου. Από την άλλη, γνωρίζω πολλές γυναίκες που είναι σχεσάκηδες. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι - πάρα πολύ περίεργο πράγμα. Αλλά αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα οργανώσεις. Απλά προέκυπτε».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved