Αλέξης Γεωργούλης: «Προσπαθώ να εκμεταλλευθώ την δημοσιότητα, χωρίς να την κάνω και επάγγελμα»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Προσπαθώ να εκμεταλλευθώ την δημοσιότητα, χωρίς να την κάνω και επάγγελμα»

Ο Αλέξης Γεωργούλης έκλεισε τα σαράντα. Μέσα στην τελευταία εξαετία, μεταξύ Ελλάδας και Λος Άντζελες, έκανε σεμινάρια υποκριτικής, σεναρίου και παραγωγής, δούλεψε λιγότερο και κυρίως εξερεύνησε τη ζωή και τον εαυτό του.

«Είμαι πολύ περίεργος άνθρωπος. Κι αυτό είναι που με κρατάει σε εγρήγορση, ώστε μόλις εμφανιστεί κάτι να μπορώ να το αντιληφθώ. Θα έλεγα ότι είναι μια επέκταση της παιδικότητας, την οποία προσπαθώ να διατηρήσω - μάλλον επειδή είχα ωραία παιδικά χρόνια. Βασική αρχή της υποκριτικής είναι να έχεις τη νοοτροπία του παιδιού την ώρα που παίζεις. Να είσαι ευκολόπιστος - γι' αυτό οι ηθοποιοί δεν μπορούν να γίνουν καλοί επιχειρηματίες. Κάπως έτσι είναι για μένα η ζωή. Η πραγματικότητα είναι αυτό που αποδεχθήκαμε. Γι' αυτό όταν κάτι είναι θλιβερό, προσπαθώ να βρω λύσεις, να το δω από απόσταση» τόνισε στο Βήμα.
Για το μέλλον του είπε: «Αισθάνομαι αρκετά δυνατός, μάλλον θρασύς, ώστε να μην κάνω μακρόπνοα σχέδια. Ούτε το έκανα στο παρελθόν ούτε θα το κάνω τώρα. Οπως τότε που ξεκίνησα, έτσι και τώρα νιώθω ότι κάνω κάτι καινούργιο. Είμαι ψαρωμένος» τόνισε στο Βήμα.
Στο θέμα υποκριτική σχολίασε: «Θα έπρεπε να μπει στα σχολεία, γιατί έτσι θα έδινε τη δυνατότητα στα παιδιά να σκέφτονται και τον άλλον, τον απέναντί τους. Μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, άσχετα αν θα γίνουμε ή όχι ηθοποιοί. Αλλωστε είναι τόσο δύσκολο πράγμα να γίνεις ηθοποιός. Η σχολή υποκριτικής όμως μπορεί να σου μάθει τον μηχανισμό».
Τι πιστεύει για την διασημότητα; «Ούτε την τροφοδοτώ ούτε την ταΐζω. Προσπαθώ μερικές φορές να την εκμεταλλευθώ, χωρίς να την κάνω και επάγγελμα... Χρειάζεται η διασημότητα, αρκεί να μπορείς να τη χειριστείς. Τις περισσότερες φορές σε κερδίζει, δεν την κερδίζεις. Μοιάζει με το καζίνο. Και να κερδίσεις πού και πού, στο γενικό θα βγεις χαμένος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved