Μαρία Κορινθίου: Οι δυσκολίες στη σχέση της με τον Γιάννη και η κόρη της Ισμήνη
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Οι δυσκολίες στη σχέση της με τον Γιάννη και η κόρη της Ισμήνη

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, αν υπήρχαν δυσκολίες και αν ο ερχομός της κορούλας τους Ισμήνης, άλλαξε τις ισορροπίες στη σχέση τους.


Μετά από τόσα χρόνια γάμου κι ένα παιδί, έχεις βρει την ισορροπία στη σχέση σας;
Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες. Άλλωστε, μία συμβίωση είναι δύσκολη, δεν είναι απλό πράγμα. Δεν θέλω, όμως, να παρεξηγηθεί αυτό που λέω και να αρχίσουν να γράφουν για «χωρισμούς» και όλες αυτές τις βλακείες, γιατί δεν μπορώ καθόλου. Ό,τι ανυπόστατο και ψευδές το γράψανε. Απλά λέω ότι, αντικειμενικά, είναι δύσκολο το κεφάλαιο «σχέση». Υπάρχουν στιγμές γαλήνης, ευτυχίας, αλλά και έντασης. Ανάλογα με τη φάση και την καθημερινότητα. Όταν αφήσεις λίγο τη σχέση, τότε έρχεται η ρουτίνα.

Πώς την αντιμετωπίζετε με τον Γιάννη;
Με δουλειά. Θέλει δουλειά η σχέση. Εννοείται ότι θα έρθουν δυσκολίες και τριγμοί. Τι θα κάνεις, στα πρώτα δύσκολα θα το παρατήσεις; Μα αν παρατήσεις εσύ πρώτος κάτι, τότε θα τελειώσει και μετά θα αναρωτιέσαι. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και προσωπική δουλειά.

Ο ερχομός της Ισμήνης, άλλαξε τις ισορροπίες στη σχέση σας;
Πάντα το πρώτο παιδί ανατρέπει πολλά, κι όποιος πει το αντίθετο απλά λέει ψέματα ή δεν έχει κάνει παιδί ακόμα. Μα, είναι απόλυτα λογικό να αλλάξουν οι ισορροπίες. Με αγάπη και προσπάθεια επανέρχεται η σχέση στην καλή της φάση. Όταν κάνεις παιδί, αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία. Αναθεωρείς πολλά και βαδίζεις πια σε καινούριο μονοπάτι.

πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved