Άλκις Κούρκουλος: «Τα έντυπα μου καταλογίζουν σχέσεις για να γεμίζουν σελίδες»
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος: «Τα έντυπα μου καταλογίζουν σχέσεις για να γεμίζουν σελίδες»

Ξεσπαθώνει ο Άλκις Κούρκουλος σε ό,τι έχει να κάνει με το φως που έχει πάρει η προσωπική του ζωή.

Όταν ερωτάται αν του λείπει η τηλεόραση και το σινεμά, ο ηθοποιός αποκρίνεται στη real: «Καθόλου. Μ' αρέσουν, αλλά δεν θα κάνω σινεμά ή τηλεόραση μόνο και μόνο για να κάνω. Η απάντηση σε όσους με ρωτούν «πότε θα σε δούμε;» είναι «άμα έρθετε στο θέατρο». Δεν είμαι αργόσχολος και το θέμα δεν είναι να με ξαναδεί ο κόσμος εκεί, αλλά να συμμετέχω σε μια ωραία δουλειά που να συγκινεί και μένα τον ίδιο. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μου λείψω από την οθόνη. Δεν με απασχολεί το «όραμα» κάποιων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν ταινία για να τη βλέπουν αυτοί και πέντε άνθρωποι. Και ποτέ δεν επεδίωξα να κάνω πράγματα για να «χτίσω» μια καριέρα, ούτε μ' ενδιαφέρει η δημοσιότητα, το να «υπάρχω» μέσω του Τύπου, να το παίζω celebrity μιλώντας για τον εαυτό μου, για τον πατέρα μου...»

'Η να απασχολείς με τα ερωτικά σου...

«Εγώ δεν απασχολώ κανέναν. Τα έντυπα μου καταλογίζουν σχέσεις για να γεμίζουν σελίδες. Εμένα βρήκαν; Ας ασχοληθούν με όσους μπορούν να τους δώσουν τροφή».

Μετά την περυσινή «Πρόβα νυφικού», τους φετινούς «Μυστικούς αρραβώνες» και τον επερχόμενο «Γάμο αλά ιταλικά» δεν μπορώ να μη ρωτήσω για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή σου, η προοπτική μιας οικογένειας...

«Γιατί όχι; Αν κάτσει, θα την κάνω. Αυτό όμως μπορεί να μη συμβεί και ποτέ. Όσο για τον έρωτα, μοιάζει με πετριά που σου 'ρχεται ξαφνικά στο κεφάλι. Τον έχω συνδέσει με το πάθος. Αλλά νομίζω πως προτιμώ την αγάπη. Θέλει περισσότερο χρόνο και κόπο, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο απ' αυτό το κτητικό συναίσθημα που σε κάνει να ψιλοϋποφέρεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved