Ερρίκος Πετιλόν: Η ζωή του μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε
Showbiz

Ερρίκος Πετιλόν: Η ζωή του μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε

Ο Ερρίκος Πετιλόν σε συνέντευξή του μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας του εθισμού του σε ουσίες.

Για πολλά χρόνια εργάστηκες στο STAR στην εκπομπή που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη. Πώς επηρέασε τη δουλειά σου το πρόβλημα που αντιμετώπιζες;

«Παρόλο που ήθελα να αντιμετωπίσω, τη δουλειά μου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεν μπορούσα να συ¬νεργαστώ με άλλους ανθρώπους. Κλεινόμουν στον εαυτό μου και αυτό που ουσιαστικά ήθελα ήταν να τελειώσει η εκπομπή και να γυρίσω σπίτι μου. Μπορεί, όταν δούλεψα με την Χριστίνα Λαμπίρη, να μη φαινόταν τίποτα στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά δυσκολευόμουν να επικοινωνήσω με τους συναδέλφους μου. Είχα τάσεις φυγής. Ήμουν αυτοκαταστροφικός».

Είχες κάποιον άνθρωπο να σε στηρίξει;
«Όχι, ήμουν μόνος μου. Αλλά γενικότερα εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να έχω πάρε-δώσε με τους ανθρώπους. Διότι το πρόβλημα που είχα δεν δυσκόλευε μόνο την επικοινωνία με τους γύρω μου, αλλά κυρίως τη σχέση που είχα με τον εαυτό μου. Ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν».

Πώς είσαι τώρα;
«Εδώ και έναν χρόνο έχω γυρίσει σελίδα. Είμαι ήρεμος, κάνω πιο σωστές επιλογές και βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτό το διάστημα εκπαιδεύομαι για να εργαστώ ως θεραπευτικός σύμβουλος και να ενημερώνω όσους αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα. Παράλληλα, επειδή είμαι σε μία πολύ δημιουργική φάση, αποφάσισα να συμμετέχω στην παράσταση "Leonardo's ring" που ανεβαίνει στο Studio Κυψέλης σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved