Κρίστοφερ Γεωργίου: «Το να βλέπεις τον αδελφό σου ως συνεργάτη είναι δύσκολη υπόθεση»
Showbiz

Κρίστοφερ Γεωργίου: «Το να βλέπεις τον αδελφό σου ως συνεργάτη είναι δύσκολη υπόθεση»

Ο αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου ο Κρίστοφερ σε συνέντευξή του μίλησε για την συνεργασία με τον αδερφό του.

Λένε πως ο Αντρέας είναι ο τύπος που θέλει να τα έχει όλα στην εντέλεια. Αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει όταν δουλεύεις μαζί του;
«Αν ο κόσμος το πιστεύει αυτό, τότε κάτι θα ξέρει. Η γνώμη που έχω για τον Αντρέα μέσα από την εμπειρία μου δουλεύοντας μαζί του, δεν επηρεάζεται από ταμπέλες που τον θέλουν "τελειομανή" ή "εργασιομανή". Εγώ τα βρίσκω πολύ καλά μαζί του. Δεν με αγχώνει ο τρόπος του. Ακολουθώ τις οδηγίες του και προσπαθώ κι εγώ μέσα από αυτό να γίνομαι καλύτερος για να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Όσο για τον όρο "τελειομανής", αυτό νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει και εμένα».

Η απόφασή σου να συμμετέχεις στο «Μπρούσκο» δεν σου δημιούργησε περισσότερο άγχος, καθώς πρόκειται για μια επιτυχημένη σειρά που μεταδίδεται και στην Ελλάδα;
«Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι να είμαι καλός σε αυτό που κάνω, ασχέτως αν η σειρά προβάλλεται και στην Ελλάδα ή αν τη βλέπει περισσότερος κόσμος».

Η συνύπαρξή σας ήταν εύκολη υπόθεση ή ζοριστήκατε στην αρχή μέχρι να συνηθίσετε;
«Κοίτα, το να βλέπεις τον αδελφό σου αυστηρά ως συνεργάτη είναι δύσκολη υπόθεση, δεδομένου μάλιστα ότι με αυτό τον άνθρωπο μεγάλωσες κάτω από την ίδια στέγη και έχεις ζήσει μαζί του σημαντικές στιγμές. Στην πορεία της καθημερινής τριβής και μέσα από τη δουλειά, όμως, αυτό διορθώνεται κι έτσι μπορείς πιο εύκολα να διατηρήσεις μια υγιή επαγγελματική σχέση».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved