Μάριος Αθανασίου: «Δεν μου σκίζουν τα μπλουζάκια στο δρόμο λες και είμαι ο Ρουβάς»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Δεν μου σκίζουν τα μπλουζάκια στο δρόμο λες και είμαι ο Ρουβάς»

Ο Μάριος Αθανασίου έχει έναν γιο 8 ετών με την Μαρία Σολωμού και σε λίγους μήνες περιμένει και δεύτερο παιδί από την τωρινή του σύντροφο.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς είναι ως μπαμπάς.

Είσαι αυστηρός μπαμπάς;
«Είμαι μπαμπάς. Μπορεί να του γκρινιάζω μερικές φορές, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν είμαστε φίλοι, υπάρχουν όρια. Αλλά επειδή είναι αγόρι, αναγκαστικά, νομίζω, κάποια στιγμή θα γίνουμε και φίλοι. Θα αλλάξουν στο μέλλον οι ισορροπίες μεταξύ μας».

Συνεχίζεις να τον παίρνεις μαζί σου στα γήπεδα;
«Όταν ήταν πιο μικρός τον έπαιρνα, σήμερα όχι. Πλέον αποφεύγω να πηγαίνω κι εγώ. Προτιμώ πιο ήρεμες καταστάσεις με το γιο μου. Δεν θέλω να βλέπει την αστυνομία σαν στρατό να τσακώνεται τους χούλιγκανς, να υπάρχει τόση οχλαγωγία και βρισιές. Κάνουμε βόλτες, μιλάμε πολύ, περνάμε χαρούμενες στιγμές».

Ξέρει ότι οι γονείς του είναι δύο πολύ αναγνωρίσιμοι άνθρωποι;
«Ξέρει, του έχουμε εξηγήσει και το διαχειριζόμαστε πολύ ομαλά. Στο κάτω-κάτω δεν γίνεται και πανικός, ούτε μου σκίζουν τα μπλουζάκια στο δρόμο λες και είμαι ο Ρουβάς. Ο Brad Pitt και ο Tom Cruz, που έχουν άλλη ζωή από εμένα, μπορούν να μιλήσουν για τέτοιες καταστάσεις. Εμένα με πλησιάζει ο κόσμος πολύ ευγενικά, χωρίς ακρότητες, μπορεί να μου μιλήσει κάποιος στο δρόμο, αλλά ως εκεί».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved