Αποστολία Ζωή: «Η παύση μου από το τραγούδι ήταν εποικοδομητική»
Showbiz

Αποστολία Ζωή: «Η παύση μου από το τραγούδι ήταν εποικοδομητική»

Η Αποστολία Ζωή σε συνέντευξή της μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι και την οικονομική κρίση που επηρέασε την διασκέδαση.

Έχεις λείψει πολλά χρόνια από τη δισκογραφία. Γιατί;

«Ήταν και εξακολουθεί να είναι καθαρά επιλογή μου. Έκανα διάφορες δόκιμες όλα αυτά τα χρόνια και δεν έμενα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, θεωρώ άλλωστε ότι ένας καλλιτέχνης δεν πρέπει να βιάζεται επειδή του το επιβάλλει το δισκογραφικό σύστημα. Δεν είναι απαραίτητο να βγάζει ένα τραγούδι στον αέρα κάθε τρεις μήνες. Αντίθετα, πρέπει να κάνει μια παύση, αν το χρειάζεται, για να βλέπει πού βρίσκεται. Η δική μου παύση ήταν πολύ εποικοδομητική. Τώρα βρίσκομαι στο στούντιο, δοκιμάζω πράγματα, είμαι σε συζητήσεις για την επιστροφή μου και μόλις είμαι έτοιμη και νιώσω σίγουρη γι' αυτό που πάω να κάνω, θα το κάνω χωρίς φόβο και πάθος».

Η κρίση έχει επηρεάσει τη νυχτερινή διασκέδαση;
«Είμαι από τους καλλιτέχνες που μέχρι στιγμής είχα την τύχη να βρεθώ σε επιτυχημένα σχήματα και σε χώρους που ήταν πάντα γεμάτοι. Το αποδίδω μάλλον στο γεγονός ότι γενικότερα είμαι τυχερός άνθρωπος, αλλά ίσως και στις σωστές επιλογές. Αντιλαμβάνομαι ότι εξαιτίας της κρίσης το ταμείο είναι πολύ λιγότερο γεμάτο από ό,τι στο παρελθόν, αλλά δεν μου έχει τύχει ακόμα να μπω σε ένα νυχτερινό κέντρο και να μην έχει κόσμο, πράγμα που ειλικρινά δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ. Το να μην έχει , ανταπόκριση αυτό που κάνεις και να μην έρχεται ο κόσμος να σε στηρίξει είναι ό,τι χειρότερο για έναν καλλιτέχνη».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved