Ναταλία Γερμανού: «Η σχέση μας με τον Μάνο έχει περάσει τις εξετάσεις»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Η σχέση μας με τον Μάνο έχει περάσει τις εξετάσεις»

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της μίλησε για την σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου και εξομολογήθηκε αν θα έκανε εκπομπή μαζί του.

Θα παρουσίαζες ποτέ εκπομπή με τον Μάνο Ιωάννου;

«Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Είμαστε εντελώς άλλη περίπτωση από τον Γιώργο και τη Φαίη, τον Μάρκο και την Έλενα, τον Κρατερό και την Κατερίνα. Δεν είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά, από αυτά που αγαπάει η μέση Ελληνίδα νοικοκυρά. Πιστεύω λοιπόν ότι η τηλεοπτική μας συνύπαρξη θα είχε περισσότερο κίτρινο ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι ότι αυτό το χρώμα δεν είναι από τα αγαπημένα μου. Από την άλλη, δεν μπορώ να απαντήσω όχι, σε καμία περίπτωση , γιατί μπορεί ύστερα από τρία χρόνια να μας γίνει μία ανάλογη πρόταση, να την αποδεχτούμε και να έρθουν μετά να μου τρίψουν το OK! στη μούρη!».


Όταν έγινε γνωστή η σχέση σας, κάποιοι έβαζαν στοιχήματα για τη σύντομη διάρκεια της. Τελικά τους διαψεύσατε.
«Με τον Μάνο είμαστε πολύ διαφορετικοί, αλλά και πολύ ίδιοι ταυτόχρονα. Έχουμε πολύ ισχυρές προσωπικότητες και κοινές ευαισθησίες. Η διαφορά μας είναι ότι οι δικές μου φαίνονται, ενώ εκείνος θα επιλέξει να τις δείξει σε δύο τρία άτομα, ενώ για τους υπόλοιπους είναι ένας απροσπέλαστος τοίχος. Εδώ και ενάμιση χρόνο λοιπόν, μέσα από πολύ τρυφερές στιγμές αλλά και έντονους καβγάδες ανακαλύψαμε ότι το σκοινί μας αντέχει και φάνηκε στο χειροκρότημα. Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως και έχει περάσει τις εξετάσεις».
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved