Θάνος Πετρέλης: «Όταν είσαι στη θέση του κριτή, πρέπει να είσαι αντικειμενικός, άρα ίσως και σκληρός»
Showbiz

Θάνος Πετρέλης: «Όταν είσαι στη θέση του κριτή, πρέπει να είσαι αντικειμενικός, άρα ίσως και σκληρός»

Για τον φετινό κύκλο του DWTS σχολιάστηκε πως το επίπεδο αναγνωσιμότητας των παικτών δεν είναι το ίδιο με τους προηγούμενους.

«Δεν παρακολούθησα πολύ τους προηγούμενους κύκλους, καθώς έλειπα μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό. Θα σου πω, όμως, για το φετινό «DWTS» πάρχει ποικιλία και αναγνωρισιμότητα. Δεν γνωρίζει εμένα ο κόσμος; Δεν γνωρίζει τη Νικολέττα Καρρά, με επιτυχημένη παρουσία στο θέατρο και την τηλεόραση, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που βρίσκεται τραγουδιστικά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, ενώ ήταν και στο «X-Factor»; Σου αναφέρω απλώς τυχαία κάποια παραδείγματα...» τόνισε ο Θάνος Πετρέλης στο TV Έθνος.

-Εσύ έγινες ευρύτερα γνωστός μέσα από ένα talent show. Αν σου γινόταν πρόταση για συμμετοχή ως μέλος κριτικής επιτροπής, θα την αποδεχόσουν;
«Δεν είμαι ούτε αρνητικός ούτε θετικός. Σίγουρα είμαι θετικός όσον αφορά τη λογική ότι, αφού έχω πάρει μέρος σε ένα talent show, μπορώ να γνωρίζω την ψυχολογία των παιδιών και σίγουρα θα μπορούσα να τους βοηθήσω σ' αυτό το κομμάτι. Από την άλλη θα ήταν αρνητικό για μένα, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, καθώς πρέπει να κάνεις κριτική σε παιδιά με όνειρα και, όταν είσαι στη θέση του κριτή, πρέπει να είσαι αντικειμενικός, άρα ίσως και σκληρός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved