Λάμπης Λιβιεράτος: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η Εύη και οι γυναίκες της ζωής του
Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η Εύη και οι γυναίκες της ζωής του

Το 1998 o Λάμπης Λιβιεράτος γνωρίζεται με την Εύη Αδάμ. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η Εύη συμμετέχει στο πρωινό του Mega.

Σε μία από τις εκπομπές που ο Λιβιεράτος είναι καλεσμένος, φαίνεται ξεκάθαρα πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Πράγματι, αυτός ο έρωτας με την πρώτη ματιά τούς οδηγεί γρήγορα στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ένα χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 1999, παντρεύονται στην Ίο. Το Μάρτιο του 2000 γεννιέται η Νεφέλη, ενώ δύο χρόνια αργότερα έρχεται και το δεύτερο κοριτσάκι τους, η Δανάη. Ο Λάμπης ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού και στις δύο γέννες της Εύης και έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του.

«Πλέον τις αντιμετωπίζω ως γυναίκες. Οι σχέσεις μας έχουν περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Είμαστε περισσότερο φίλοι και το γουστάρω. Δεν θέλω να με βλέπουν σαν μπαμπά, με την αυστηρή έννοια του όρου. Αντίθετα, επιθυμώ να έχουμε μια φιλική σχέση, ώστε να μπορούμε να κάνουμε άνετα ορισμένες συζητήσεις, να τα λέμε όλα μεταξύ μας και να μπορώ να τις συμβουλεύω και να τους λέω τη γνώμη μου». Ακόμα και σήμερα, θυμάται την ατάκα που του είχε πει η Νεφέλη, όταν ήταν 2 ετών. «Παίζαμε στο σπίτι και μου λέει "Κοίτα με, μπαμπά''. Της λέω "Σε κοιτάω, αγάπη μου'' και με πιάνει από το πρόσωπο και μου απαντάει: "Τι άλλο θέλεις να δεις;''. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση τότε, διότι ήταν σαν να μου έλεγε ότι τα είχα όλα μπροστά μου».

Ο Λάμπης δεν ήταν «διακοσμητικός» πατέρας. Απεναντίας, βοηθούσε στο μεγάλωμα των παιδιών του. «Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει και τους έχω πει παραμύθια. Όταν ήταν μωρό η Νεφέλη, έκλαιγε πάρα πολύ. Έχουμε κάνει τις απίστευτες βόλτες με το αυτοκίνητο, προκειμένου να ηρεμήσει. Μου έχει μείνει η εξής εικόνα: Πάντα με κοιτούσε στα μάτια μέσα από τον καθρέφτη μέχρι να κοιμηθεί. Όσα χρόνια και να περάσουν, τα παιδιά σου θα τα βλέπεις σαν μωρά» ομολογεί.

Η Δανάη, που είναι πλέον 12 ετών, ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά της. «Πηγαίνει σε μουσικό γυμνάσιο, παίζει πιάνο και τραγουδάει πάρα πολύ καλά. Είναι ένα φυσικό ταλέντο, γιατί ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι, χωρίς να της δείξει κανείς τίποτα. Μάλιστα, μπαίνει στο YouΤube και μελετάει από μόνη της τα τραγούδια που της αρέσουν. Έχει πολύ καλές προδιαγραφές για να γίνει μια καλή μουσικός. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι τι θα επιλέξει η ίδια και πόσο ζεστά θα πάρει αυτό που κάνει τώρα».

Όσον αφορά στη μεγάλη του κόρη, τη 14χρονη Νεφέλη, είναι πιο αναποφάσιστη και πιο τσαμπουκάς από τη μικρή της αδελφή. «Σε συζητήσεις που έχουμε κάνει, δεν έχει κατασταλάξει κάπου. Έχουν περάσει διάφορα πράγματα από το μυαλό της, αλλά δεν είναι σίγουρη. Πιστεύω πως θα βρει το δρόμο της. Εξάλλου, έχει μπροστά όλο το λύκειο για να αποφασίσει. Ως γονείς, με την Εύη έχουμε άψογη συνεργασία όσον αφορά το μεγάλωμα των παιδιών. Η Εύη, βέβαια, είναι πολύ περισσότερο από μένα με τα παιδιά, άρα είναι φυσικό να ασχολείται παραπάνω με την καθημερινότητά τους» εξομολογείται.
Πηγή: people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved