Ζωή Λάσκαρη: «Ο Μουτσινάς έχει ταλέντο και τα κατάφερε με σκληρή δουλειά. Αυτό τους ενοχλεί;»
Showbiz

Ζωή Λάσκαρη: «Ο Μουτσινάς έχει ταλέντο και τα κατάφερε με σκληρή δουλειά. Αυτό τους ενοχλεί;»

Εναντίον όλων όσοι επικρίνουν τον Νίκο Μουτσινά τα βάζει η Ζωή Λάσκαρη η οποία τον επόμενο χειμώνα θα παίζει σε κωμωδία που θα της γράψει εκείνος. Φέτος, κάνει μία ιδιαίτερα ποιοτική θεατρική δουλειά του Πίντερ.

Πώς γίνεται λοιπόν του χρόνου να μεταπηδήσει στον Μουτσινά; Η ίδια απαντά στη real: «Μου αρέσουν πολύ το μυαλό του (σ.σ. του Νίκου Μουτσινά), το χιούμορ του, η γραφή του, η ατάκα του και του τηλεφώνησα για να του ζητήσω να γράψει μια κωμωδία για μένα. Θέλω έπειτα από τόσα χρόνια να κάνω κάτι και να «ξεσκάσω». Θέλω να παίξω σε μια γερή κωμωδία και ο Νίκος έχει αποδείξει ότι γράφει τέτοιες... Βρεθήκαμε, τα είπαμε, ξεκίνησε ήδη το έργο και θα το ανεβάσουμε τον επόμενο χειμώνα».

Ο Μουτσινάς θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία, απ' ό,τι γνωρίζω. «Από τον Σαπίρο στον Νίκο Μουτσινά» θα βγουν να πούνε, αφού έτσι κι αλλιώς είναι «στη δίνη του κυκλώνα», όπως ξέρεις...

«Αυτά που «θα βγουν και θα πούνε» ξέρεις πολύ καλά πόσο αδιάφορη με αφήνουν! Πάντα «λένε» αυτοί που θέλουν και οι περισσότεροι τα έχουν κι έτοιμα τα «πυρά» τους. Νομίζω ότι επειδή είναι έξυπνο παιδί ο Νίκος, θα αδιαφορεί και αυτός για όλο αυτό. Τι πάει να πει «στη δίνη του κυκλώνα»; Έχει ταλέντο και έχει καταφέρει όσα κατάφερε με σκληρή δουλειά. Αυτό τούς ενοχλεί; Ότι δεν έχει... πλάτες, ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο; Κάνει δυνατά βήματα, κερδίζει «νίκες» και αυτό πρέπει να το «πληρώσει» με κακοήθειες και με επιθέσεις; Το βρίσκω τόσο μικροπρεπές αυτό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved