Μαρία Σολωμού: «Η σχέση μας πέρασε εκατό κρίσεις όχι μια»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Η σχέση μας πέρασε εκατό κρίσεις όχι μια»

Η Μαρία Σολωμού έχει ήδη έναν γιο. Τι θα απαντούσε στον σύντροφο της, Πάνο Μουζουράκη αν της ζητούσε να αποκτήσει ένα παιδί;

«Το έχουμε κουβεντιάσει και του είπα ό,τι ακριβώς λέω και τώρα. Δεν με παίρνει οικονομικά να αποκτήσω δεύτερο παιδί, ούτε είμαι σε φάση, μετά από δέκα χρόνια, να πιάσω πάλι τα μωρουδίστικα. Αλλά και ο ίδιος δεν εξέφρασε συγκεκριμένη επιθυμία. Ο Πάνος, αν το καλοσκεφτείς είναι πιο μικρός ηλικιακά από τον Αλέξανδρο. Είναι τόσο ελεύθερο πνεύμα που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να μπει σε οποιαδήποτε είδους σύμβαση» τόνισε στο ΟΚ.

-Τι εννοείς;

«Ας πούμε, εδώ και έναν μήνα βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Ήθελε να το κάνει και το έκανε. Δεν έχει κανένα δάνειο, καμία ιδιοκτησία και καμία υποχρέωση. Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από τον Πάνο. Καμιά φορά αναρωτιέται: «Μήπως θα έπρεπε να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη, να αγοράσω ένα σπίτι» και του λέω: «Είσαι καλά που θα γίνεις σαν κι εμένα, που κάθε φορά που πρέπει να πληρώσω τη δόση του ΕΝΦΙΑ, μουντζώνομαι;».

-Σου λείπει τώρα που είναι στην Αμερική;
«Είμαστε συνέχεια με το κινητό στο χέρι και κάνουμε βιντεοκλήσεις για να βλεπόμαστε. Αλλά επειδή μου είχε πει από καιρό ότι θέλει να πάει στο Λος Άντζελες το είχα βάλει στο σκληρό δίσκο του μυαλού μου και έτσι όταν έφυγε, δεν φρίκαρα.»

-Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;
«Να βλέπουμε σειρές. Ειδικά όταν έχουμε να δούμε καινούριο επεισόδιο του Game of thrones κάνουμε ολόκληρη τελετουργία. Βάζουμε την ηλεκτρική κουβέρτα στον καναπέ, στρώνουμε τα μαξιλάρια, κάνουμε pause για να φέρουμε το γλυκό, ξανακάνουμε pause για να γεμίσουμε τα ποτήρια με κρασί. Διακόπτουμε για να εξηγήσουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα και όταν τελειώνει το επεισόδιο θα κάτσουμε τουλάχιστον ένα μισάωρο να το αναλύσουμε.»

-Ποιος από τους δύο ζητάει συγγνώμη όταν τσακώνεστε;
«Ο Πάνος. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη, αφού έχω πάντα δίκιο; (Γελάει.) Αλλά διαφωνούμε, δεν τσακωνόμαστε.»

-Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σας;
«Εκατό, όχι μία. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν διαφωνίες ή προστριβές σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί πέντε χρόνια, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο να πούμε «χωρίζουμε». Ακόμα Και ρεπό να πήραμε κάποια στιγμή από τη σχέση μα; και πάλι μιλούσαμε κάθε μέρα. Υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved