Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή»

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή "megaview" του Γιώργου Σατσίδη στο δορυφορικό κανάλι του Mega στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα.

Καλεσμένος στο στούντιο του Μega Cosmos στη Νέα Υόρκη στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, ο Πάνος Κιάμος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που βρέθηκε στις ΗΠΑ και τον Καναδά στο πλαίσιο της περιοδείας του έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης λίγο πριν βρεθεί στην Αθήνα για την πρεμιέρα του στο Club 22.

Ο Πάνος Κιάμος δήλωσε: «Ποτέ δεν πέρασα την εικόνα του ωραίου, του γόη...δεν έχω βιώσει καταστάσεις που έχουν ζήσει άλλοι καλλιτέχνες με γυναίκες να σκίζουν τα ρούχα τους. Το κοινό μου όμως είναι πιστό και επαναλαμβανόμενο, είναι πολλά χρόνια δίπλα μου. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι τιμή και χαρά», και συνέχισε: «Γενικά την δημοσιότητα δεν την είδα ποτέ ως μέσο για να υπάρχω στο προσκήνιο. Μου αρέσει να μιλάω στον κόσμο μου μέσα από τα τραγούδια μου και τις λαιβ εμφανίσεις μου. Δεν θέλω να απασχολώ τον κόσμο με άλλα πράγματα. Θα μπορούσα να προκαλώ με διάφορες δηλώσεις, μου έχουν προτείνει να κάνω fake παπαράτσι φωτογράφηση αλλά φυσικά αρνήθηκα. Προτειμώ να κερδίζω τον κόσμο συνειδητά γιατί θέλει να έρθει στον Πάνο γιατί θέλει να ακούσει τα τραγούδια παρά να του κεντρίζω το ενδιαφέρον με κάτι που είπα ή έκανα! Προτιμώ να μην εκμεταλλεύομαι την δημοσιότητα. Δεν θεωρώ και ότι καλύτερο κάθε περιοδικό που ανοίγεις να πρέπει ο άλλος να σε δει!»

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved