Άννα Παναγιωτοπούλου: Τα χάπια, η κατάθλιψη και ο ψυχαναλυτής!
Showbiz

Άννα Παναγιωτοπούλου: Τα χάπια, η κατάθλιψη και ο ψυχαναλυτής!

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μιλάει για ακόμα μία φορά για την κατάθλιψη στην οποία όπως αποκάλυψε πρόσφατα, είχε πέσει αλλά και για το προσωπικό της ησυχαστήριο, την Τήνο όπου διαθέτει εξοχικό.

Βγήκες στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη και είπες ότι πάσχεις από κατάθλιψη και ότι παίρνεις χάπια, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος ντόρος!

«Γιατί, παιδιά; Υπάρχει Έλληνας που δεν έχει κατάθλιψη σήμερα με όσα συμβαίνουν; Υπάρχει; Όλοι οι Έλληνες είμαστε σε κατάθλιψη! Βαριά! Όσο για μένα, κατάθλιψη έχω, δεν είμαι άρρωστη να πεθάνω! Χρόνια τώρα παίρνω χάπια που με κάνουν και νιώθω καλύτερα».

Βλέπεις και ψυχαναλυτή;

«Έβλεπα γιατί έψαχνα να βρω τον εαυτό μου... Δεν τον βρήκα (γέλια) και σταμάτησα! Μετά τη δικτατορία, άρχισα να βλέπω ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα, ότι παραπαίει η ζωή μας... Είχα άγχος, «ανάποδες σκέψεις», που λένε, και με τον καιρό αυτό επιτεινόταν. Δεν είναι τόσο τρομερό!»

Πώς τα έχεις καταφέρει και ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για την Άννα, ενώ γνωρίζουμε τόσα για την Παναγιωτοπούλου;

«Γιατί δεν αφορά κανέναν τι κάνω στην προσωπική μου ζωή πίσω από τις κάμερες ή τη σκηνή... Η Άννα ανήκει μόνο στους δικούς της ανθρώπους, που διόλου δεν τους αρέσει η δημοσιότητα. Την Παναγιωτοπούλου, ιδού, χαρείτε τη στις δουλειές της. Την Άννα την κρατούσα πάντα μακριά από τους προβολείς».

Με το που θα κατέβει η «Αννυ» θα πας στην Τήνο;

«Στο μυαλό μου είσαι (γέλια); Το περιμένω πώς και πώς. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αγαπώ το θέατρο, αγαπώ την επαφή με το κοινό, μα θέλω να «κλέβω» λίγο χρόνο -το λίγο έγινε κυριολεξία πια!- για να μπορώ να πηγαίνω στο σπίτι μου, στα Υστέρνια της Τήνου...»

Στα είκοσι χρόνια που γνωριζόμαστε, εκεί σε είδα αληθινά ήρεμη και ευτυχισμένη... Θυμάμαι τις συναντήσεις μας σε εκείνο το ταβερνάκι πλάι στη θάλασσα στα Υστέρνια κι έμοιαζες πλήρης!

«Εκεί γαληνεύω, εκεί νιώθω αληθινά όμορφα... Και τώρα που θα πάω θα έχω γράψιμο για την καινούργια δουλειά του καλοκαιριού, αλλά μόνο και μόνο που θα είμαι εκεί γεμίζω από χαρά...»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved