Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εγώ ξέρω ποια είμαι»
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εγώ ξέρω ποια είμαι»

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο προφίλ που έχει δημιουργηθεί για εκείνη αλλά και στους λόγους που μειώθηκε η εκπομπή της, ενώ απάντησε και όλα όσα ακούγονται για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της.


Το προφίλ που αυτήν τη στιγμή έχει δημιουργηθεί γύρω από εσένα δεν είναι και ιδανικό. «Είμαι πολύ συναισθηματική και από την άλλη πολύ σταθερή ως χαρακτήρας. Ομως ξέρεις κάτι; θέλω να μιλάω με τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, δεν μου αρέσει να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Αυτό είναι κάτι που μπορούν να κάνουν οι συνεργάτες μου ή οι φίλοι μου, κι εν πάσει περίπτωση όσοι δεν έχουν όφελος από εμένα. Άνθρωποι που μιλούν ξεκάθαρα και δεν κρύβονται πίσω από συστήματα και κυκλώματα. Η φημολογία είναι ένα αέναο παιχνίδι, δεν έχει τέλος. Εγώ ξέρω ποια είμαι.Ένα κορίτσι που αγαπά τη δουλειά του και προσπαθεί πολύ για αυτήν»


Για ποιο λόγο η εκπομπή σταμάτησε μία ώρα νωρίτερα την προηγούμενη Κυριακή; «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε συνεχώς. Θα σου πω όμως ότι ακολούθησα την οδηγία που μου έδωσε ο διευθυντής μου, ο κ. Σούσουλας, που ήταν παρών. Παρουσιάστηκαν κάποιες απρόοπτες καταστάσεις που μας ανάγκασαν να κλείσουμε νωρίτερα. Ο Παύλος Σταματόπουλος είχε ένα προσωπικό θέμα, το οποίο σεβάστηκα απόλυτα, και γι' αυτό δεν ήρθε στο στούντιο, ενώ προέκυψε κάτι και με έναν ακόμα στενό μου συνεργάτη, γιατί -ως γνωστόν- ενός κακού μύρια έπονται... Δεν περίμενα ότι θα λάβει τέτοιες διαστάσεις όλο αυτό. Διάβασα διάφορα σενάρια, ο κόσμος με ρωτάει αν θα κοπεί η εκπομπή, αν θα χάσω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει λόγος να λέγονται και να γράφονται όλα αυτά»


Ισχύει ότι θα κοπεί η εκπομπή; «Όχι, δεν ισχύει»


Οι συνεργάτες σου αλλάξουν κάθε λίγο. Ισχύει;
«Συνεργάζομαι με τους, ίδιους ανθρώπους δύο χρόνια. Είναι κουραστικό να βγαίνω και να απολογούμαι. Είμαι άνθρωπος της συνήθειας. Θέλω να με εμπιστεύονται, να τους εμπιστεύομαι και εγώ. Έχουμε μια τάση να σκεφτόμαστε πάντα τα χειρότερα σενάρια, όμως αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Να σε διαβάλλουν, να λένε διάφορα για εσένα και μετά εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας», λέει στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved