Τζίμης Πανούσης: Η σύζυγος, το φλερτ και η πατρότητα
Showbiz

Τζίμης Πανούσης: Η σύζυγος, το φλερτ και η πατρότητα

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Τζίμης Πανούσης μίλησε για την προσωπική του ζωή, την γυναίκα του, το φλερτ αλλά και την πατρότητα.


Το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας όσο και στη σάτιρα σας; «Έχω μια υπερσεξουαλικότητα ως άνθρωπος»


Άρα τα πάτε καλά με τις γυναίκες; «Το παίζω φεμινιστής γι' αυτό με γουστάρουν οι γυναίκες! Είναι το καλύτερο κόλπο. Σε ένα μπαρ είδα μια κοπέλα και της είπα «Θέλω να κάνω ένα παιδί μαζί σου. Γι' αυτό θα το προσπαθήσουμε πολλές φορές και, αν δεν πετύχει, δεν χάλασε και ο κόσμος. Εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας;» Η κοπέλα βέβαια γέλασε πάρα πολύ»


Η σύζυγος σας δεν ζηλεύει; «Όχι βέβαια, δεν έχουμε ζήλιες μεταξύ μας. Δεν μιλάω για απιστία, μιλάω για φλερτ. Αυτό που μου δίνει χαρά -γιατί κατά βάθος είμαι κλειστός τύπος και μένω συνέχεια στο σπίτι- είναι, όποτε βγαίνω έξω, να μιλάω με τους ανθρώπους. Παίρνω δύναμη. Βέβαια, όταν είναι η γυναίκα μου μαζί, φοβούνται οι κοπέλες να με πλησιάσουν!»


Ποιο από τα παιδιά σας έχει πάρει την καλλιτεχνική σας φύση, ο γιος ή η μικρή κόρη σας, η Φωτεινή, ένα βίντεο της οποίας παίζει και στο πρόγραμμα σας; «Μάλλον η μικρή. Ο γιος μου από την άλλη έχει επιστημονική κλίση, έχει τελειώσει Πολιτισμική Πληροφορική. Βέβαια είναι άνεργος»


Κάνατε το δεύτερο παιδί σε πιο μεγάλη ηλικία. «Ναι ήμουν 55 χρόνων όταν γεννήθηκε η Φωτεινή. Δεν το επιδιώξαμε, προέκυψε»


Ανήκετε στην κατηγορία των αφοσιωμένων μπαμπάδων;
«Φυσικά. Με την κόρη μου, όταν δεν δουλεύω, είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εκείνη μου ζήτησε να παίξει στο πρόγραμμα. Ήθελε να είναι μαζί μου, αλλά της είπα ότι την ώρα που εμφανίζομαι εγώ στο μαγαζί, εκείνη κοιμάται. Προτιμήσαμε το βίντεο. Βέβαια μου έκανε δύο ερωτήσεις: «Πόση ώρα θα παίζω και τι χρήματα θα παίρνω;» Καταλήξαμε στο συμβολικό ποσό των 20 ευρώ. Έχει γεννηθεί επαγγελματίας!», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved