Θωμαή Απέργη: «Δεν με απασχολεί να γίνω πρώτο όνομα σε ένα νυχτερινό μαγαζί»
Showbiz

Θωμαή Απέργη: «Δεν με απασχολεί να γίνω πρώτο όνομα σε ένα νυχτερινό μαγαζί»

Η Θωμαή Απέργη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τα όνειρα που έχει σχετικά με την καριέρα της.

Ξεκίνησες με ξένο ρεπερτόριο και τώρα είσαι σε νυχτερινό μαγαζί... Σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή θα πεις και λαϊκά τραγούδια;

«Ξεκίνησα αποκλειστικά με ξένο τραγούδι και στίχο, έχω χαρακτηριστεί σαν τραγουδίστρια της τζαζ. Ωστόσο, φέτος στο "Posidonio" έχω εντάξει στο πρόγραμμα μου ρεπερτόριο από παλιό ελληνικό τραγούδι, με συνθέτες όπως ο Μανώλης Χιώτης, που για μένα ήταν ένα» από τους μεγαλύτερους τζαζ καλλιτέχνες με ελληνικό στίχο».

Η Βάνα Μπάρμπα είπε πρόσφατα ότι εσύ δεν κάνεις για την Ελλάδα και ότι αδικείσαι εδώ...

«Είναι πολύ όμορφο αυτό και την ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ, όμως, χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα τις δυνάμεις μου εδώ και χωρίς να έχω μάθει όσα πρέπει, να σηκωθώ να φύγω εκτός...».

Έχεις σκεφτεί ότι το είδος που υπηρετείς είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα;
«Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η μουσική, δεν το κάνω μόνο για τα χρήματα -εννοείται ότι το κάνω και γι' αυτό, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Μπορούσα να πάω να δουλέψω σαν φιλόλογος, που έτσι κι αλλιώς έχω σπουδάσει. Δεν με απασχολεί να γίνω πρώτο όνομα σε ένα νυχτερινό μαγαζί, με ενδιαφέρει να κάνω καλά ότι κάνω».


Η τζαζ πώς προέκυψε;
«Από τα χρόνια του Λυκείου και μετά, όταν πήγα, μάλιστα, να σπουδάσω στην Πάτρα και βρέθηκα να κάνω μια οντισιόν μου πρότειναν κάποια κομμάτια τζαζ και εκεί κόλλησα».

Πηγή: YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved