Γκαλένα Βελίκοβα: «Εύχομαι και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη»
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: «Εύχομαι και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη»

Η Γκαλένα Βελίκοβα σε κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνος Χαϊνάς μίλησαν για την αναμονή του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους.

Πόσα κιλά πήρες στην πρώτη εγκυμοσύνη σου;

Γκαλένα: «Δεκατρία. Αλλά τα περισσότερα, αν κρίνω από τα ρούχα μου, γιατί δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι μου και μετρούσα το βάρος μου μόνο όταν πήγαινα στον γιατρό μου, τα έχασα με τον τοκετό. Ένα από τα θετικά που έχει ο χοροί είναι ότι το μυϊκό σύστημα ελαστικοποιείται και έτσι μέσα σε ένα τρίμηνο επέστρεψα στις φυσιολογικές μου αναλογίες. Ομολογώ ότι ακόμα κι εγώ εντυπωσιάστηκα, γιατί δεν περίμενα να επανέλθω τόσο γρήγορα αλλά η φύση ξέρει να κάνει τη δουλειά της».

Είδες τη συμπεριφορά σου να αλλάζει, εξαιτίας των ορμονών;

Γκαλένα: «Ακούω άλλες γυναίκες που λένε ότι τους μύριζαν διάφορα φαγητά και ήθελαν να δο¬κιμάζουν περίεργες γεύσεις. Εγώ δεν είχα τέτοια. Μετά τον όγδοο μήνα όμως μου άνοιξε η όρεξη και μία μερίδα φαγητού δεν ήταν αρκετή. Ήθελα κι άλλο. Επειδή ήταν καλοκαίρι ζητούσα πού και πού κανένα παγωτό, αλλά γενικότερα δεν είχα τις παραξενιές που ακούω ότι έχουν άλλες γυναίκες».

Ούτε νεύρα είχες;
Γκαλένα: «Όχι. Αλλά έγινα περισσότερο ευσυγκίνητη. Μπορεί στα καλά καθούμενα να έβαζα τα κλάματα, γιατί με έπιανε ανασφάλεια ότι μπορεί να τύχει κάποια επιπλοκή και ανησυχούσα μήπως δεν πάνε όλα καλά μέχρι τέλους».

Κωνσταντίνος: «Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αυτό που θα πω, αλλά σχεδόν δεν κατάλαβα ότι ήταν έγκυος Συνέχισε όλες τις δραστηριότητες που είχε και πριν και ουδέποτε παραπονέθηκε ότι κουράστηκε. Αρκεί να πω ότι λίγο και πριν μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει, μιλούσε με την παραγωγή του DWTS και συνεννοούνταν πότε θα γυ¬ριστεί το τρέιλερ».


Γκαλένα: «Τελικά το γυρίσαμε πέντε μέρες αφότου γέννησα. Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη που μου επέτρεπε να είμαι συνεπής στις επαγγελματικές μου υποχρεώσει. Για να καταλάβεις ακόμα και μία μέρα πριν γεννήσω, πήγαινα κανονικά στη σχολή. Μπορεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να μην έκανα μαθήματα, αλλά ήμουν καθημερινά εκεί. Η εγκυμοσύνη μου συνέπεσε με το DWTS στη Βουλγαρία, πράγμα που σήμαινε ότι μέχρι και τον έβδομο μήνα πηγαινοερχόμουν αεροπορικώς Αθήνα-Σόφια μία φορά την εβδομάδα. Ήμουν πολύ τυχερή».

Σε τέσσερις μήνες θα γίνετε γονείς για δεύτερη φορά.
Γκαλένα: «Ναι. θα αποκτήσουμε ακόμα ένα κοριτσάκι. Εύχομαι και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη και προς το παρόν έτσι δείχνει, γιατί δεν έχω ούτε ναυτίες ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα. Τρώω κανονικά, όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο τέσσερα κιλά. Όπως όλες οι μαμάδες θέλω να πάνε όλα καλά, αλλά τώρα πια έχω πάρει το κολάι και δεν ανησυχώ τόσο πολύ. Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι η αντίδραση της Κέισι. Έχω διαβάσει βιβλία, έχω συμβουλευτεί και φίλες μου που έχουν κάνει δύο παιδιά και προετοιμάζομαι. Ξέρω, για παράδειγμα, ότι μόλις γυρίσουμε από το μαιευτήριο θα πρέπει να της πω πως όλα τα παιχνίδια που θα της φέρουν είναι δώρο από την αδελφούλα της. Της έχω εξηγήσει ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε ένα μωρό στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω ότι το έχει καταλάβει ακόμα».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved