Κρητικός: «Όταν μιλάω για τα παιδιά μου με “πλημμυρίζει ένας καταρράκτης” συναισθημάτων»
Showbiz

Κρητικός: «Όταν μιλάω για τα παιδιά μου με “πλημμυρίζει ένας καταρράκτης” συναισθημάτων»

Ο Στέλιος Κρητικός σε συνέντευξή του μίλησε για τα παιδιά του. Ο ηθοποιός μίλησε για την εποχή που περνούσε δύσκολα στα οικονομικά του.

«Έκανα τον κλόουν τα Σαββατοκύριακα, έκανα παιδικό θέατρο αλλά και πάλι δεν μου έφταναν τα χρήματα οπότε "αναγκάστηκα" να συνεχίσω το ποδόσφαιρο και το βάζω σε εισαγωγικά το αναγκάστηκα γιατί στην πορεία το ποδόσφαιρο με βοήθησε να ισορροπώ. Το τρέξιμο, η εναλλαγή εικόνων είναι ο καλύτερος ψυχολόγος».

Οι γιοι σου ασχολούνται;

«Είναι παιχταράδες!».

Πως είναι η σχέση σου μαζί τους;

«Κάθε φορά που μιλάω με τα παιδιά μου με "πλημμυρίζει ένας καταρράκτης" συναισθημάτων, θέλω να τα κάνουν όλα, να τα ζήσουν όλα, να είναι επιτυχημένοι... Θέλω να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και να αποφασίσουν τα ίδια πως θέλουν να πορευτούν».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου είπαν όταν σε είδαν στην τηλεόραση;
«Ενθουσιάστηκαν και ένιωσαν ότι κάτι καλό μου συμβαίνει».

Σου λείπουν τα παιδιά σου;

«Εννοείται. Μένουν με τη μαμά τους αλλά τρεις φόρες την εβδομάδα μένουν μαζί μου. Ένας χωρισμός δεν σημαίνει και αποχωρισμό από τα παιδιά. Το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να μην τα βλέπω».

Δήλωσες πρόσφατα ότι η περίοδοι του διαζυγίου ήταν η δυσκολότερη της ζωής σου;

«Για τα παιδιά είναι σαν να έρχεται η καταστροφή. Πρέπει να ξέρεις πώς θα χειριστείς την κατάσταση και πώς θα πραγματοποιήσεις πάλι τα όνειρα τους σαν να μην άλλαξε τίποτα στη ζωή τους».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved