Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η ευτυχία είναι στιγμές»
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η ευτυχία είναι στιγμές»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν νιώθει ευτυχισμένη αυτή την περίοδο.

Τι σου φτιάχνει την ημέρα;

«Ένα μήνυμα, ένα τραγούδι, πολλά πράγματα. Ξυπνώ χαρούμενη και προσπαθώ να μην αφήνω τίποτα να μου χαλά τη διάθεση. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς γυμναστική, χωρίς τους φίλους και την οικογένεια μου. Αγαπώ τις βόλτες στη θάλασσα και τη δουλειά μου πάρα πολύ».


Εάν δεν έκανες αυτήν τη δουλειά, με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;
«Με πολλά θα μπορούσα να ασχοληθώ. Έχω εργαστεί σε δικηγορικό γραφείο, σε ιταλικό εστιατόριο, σε μαγαζιά. Έχω μάθει να πολεμάω και δεν φοβάμαι τη δουλειά. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα με ηρεμία και υπομονή».

Ποιο είναι το μότο σου;
«Δεν έχω μότο. Πιστεύω γενικά ότι κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και έτσι δεν αφήνω τις αρνητικές σκέψεις να με πάνε πίσω. Η ζωή μας είναι δώρο Θεού. Νιώθω λοιπόν τυχερή και ονειρεύομαι όλα όσα θέλω να μου συμβούν. Η ευτυχία για εμένα είναι ο σκοπός της ζωής, τίποτα άλλο».


Είσαι ευτυχισμένη;
«Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό. Η ευτυχία είναι στιγμές. Ευτυχισμένος μπορεί να νιώθει κάποιος για πολλούς λόγους. Εγώ φροντίζω στο τέλος της ημέρας να νιώθω ευτυχισμένη ή να έχω περισσότερες στιγμές χαράς από ό,τι στεναχώριας. Αυτή η περίοδος δεν σου κρύβω ότι δεν είναι εύκολη για εμένα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είμαι ευτυχισμένη. Απλώς έχω περάσει και καλύτερα. Θεωρώ όμως ότι δίνοντας όλη μου την ενέργεια στη δουλειά μου, όπως κάνω από τις 20 Αυγούστου που επέστρεψα, κάποια στιγμή θα το εισπράξω. Γιατί ακόμη δεν έχω εισπράξει αυτό που περίμενα. Θέλει όμως δουλειά, τίποτα δεν έρχεται από μόνο του».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved