Μαρία Ηλιάκη: Το Dancing, η αδυναμία της και το «ξεμάλλιασμα» με την Παπαδοπούλου
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το Dancing, η αδυναμία της και το «ξεμάλλιασμα» με την Παπαδοπούλου

Ο Θέμης Γεωργαντάς, με τον οποίο έχουν και φιλική σχέση, είχε σχολιάσει στο Πρωινό πριν από την πρεμιέρα του Dancing ότι οι πιο ανταγωνιστικές θα είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μαρία Ηλιάκη και ότι θα πιαστούν μαλλί με μαλλί.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε στο περιοδικό people: «Ειδικά με την Ειρήνη γελάμε πάρα πολύ. Ξεμαλλιαζόμαστε, αλλά σε φάση πλάκας»¨.

Όσο για τον ανταγωνισμό δήλωσε: «Αυτό που έχει βγει για μένα προς τα έξω είναι πως είμαι ανταγωνιστική, αλλά δεν έχω ανταγωνιστεί ποτέ κανέναν. Ειδικά με τις γυναίκες είχα πάντα πολύ καλές συνεργασίες, και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Θα γίνω ανταγωνιστική μόνο αν με πειράξεις και αν αντιληφθώ πως πας να μου πάρεις τα κεκτημένα μου».
Για τις ικανότητές της στον χορό, τόνισε: «Είμαι πολύ ρεαλίστρια. Στο παιχνίδι υπάρχουν πολύ καλύτερες από εμένα στο χορό. Θέλω, όμως, κάθε φορά να εξελίσσομαι. Θα στενοχωρηθώ αν μου πουν ότι δεν προσπάθησα, γιατί κάνω πρόβες πέντε ώρες την ημέρα. Δεν θέλω να λένε πως το ξεπέταξα».

Τέλος η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε σε ποιον κριτή έχει αδυναμία και δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Κωστάλα: «Είναι πάντα γλυκός μαζί μου και μου έδωσε και το πρώτο μου 7άρι. Ο πιο δύσκολος είναι ο Γιάννης Λάτσιος. Πάντα λέει κάτι καλό, αλλά με τον τρόπο του μου το παίρνει πίσω. Επίσης, θα ήθελα να ακούσω καλά λόγια για το χορό μου από την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μέχρι τώρα μου λέει καλά πράγματα μόνο για την προσωπικότητά μου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved