Ναταλία Γερμανού: «Ένας γάμος δεν θα μου προσέφερε κάτι, πόσο μάλλον με έναν τόσο νέο άνδρα όπως ο Μάνος»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Ένας γάμος δεν θα μου προσέφερε κάτι, πόσο μάλλον με έναν τόσο νέο άνδρα όπως ο Μάνος»

Η Ναταλία Γερμανού έχει σχέση με έναν αρκετά νεότερο από εκείνη άντρα, τον Μάνο Ιωάννου. Μπορεί να είναι καλά μαζί και να είναι ευτυχισμένη στην σχέση της αλλά όπως δήλωσε δεν βρίσκει τον λόγο να τον... παντρευτεί.


-Ισχύει ότι συγκατοικείτε; Είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα;
«Δε νομίζω ότι στην περίπτωση μου ένας γάμος θα μου πρόσφερε κάτι, πόσω μάλλον σε έναν τόσο νέο άνδρα όπως είναι ο Μάνος. Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε ούτε καν το έχουμε συζητήσει, είναι πολύ μακριά από εμάς. Είμαστε σε μια φάση που περνάμε πολύ καλά. Για ποιο λόγο να το χαλάσουμε;» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Τον συμβουλεύεσαι;
«Ρωτάω τη γνώμη του σε αρκετά πράγματα και, πίστεψε με, είναι αφόρητα αυστηρός, σε σημείο να λες: «Εντάξει, ρε φίλε, πες μια καλή κουβέντα, ακόμα κι αν δεν την πιστεύεις». Ο Μάνος, όταν βλέπει μια εκπομπή, μια φωτογράφηση μου ή μια συνέντευξη, θα εστιάσει σε όλα τα στραβά και στα λάθη και αφού τα εξαντλήσει όλα και με έχει αφήσει κουρέλι, θα μου πει: «Παρ' όλα αυτά, ήσουν πολύ καλή». Όμως, εκείνη τη στιγμή, με έχει κάνει τόσο κουρέλι που δεν έχω κουράγιο να το ακούσω. Πέρα από την πλάκα, όμως, προτιμώ να έχω αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή μου, παρά κόλακες. Χαίρομαι που είναι τόσο αυστηρός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved