Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έχω κάνει πολλά χρόνια αθλητισμό - και δεν κάνω πλάκα τώρα»
Showbiz

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έχω κάνει πολλά χρόνια αθλητισμό - και δεν κάνω πλάκα τώρα»

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος κάνει μια εκπομπή έξω από τα... στεγανά. Πόσο δύσκολο είναι να τσαλακώνει τους καλεσμένους του;

«Δεν θέλει ταλέντο από εμένα, αλλά από τους καλεσμένους μου. Πιστεύω ότι αυτό που κάνουμε είναι πλάκα. Δεν θα πω ότι όλοι είναι καλοί και υπέροχοι. Ξεχώρισα τον Λευτέρη Πανταζή γιατί είναι ένας ζωντανός μύθος και ακομπλεξάριστος. Του έλεγα τις χειρότερες χοντράδες και ήταν ο ορισμός του cool. Το ίδιο συνέβη και με την Κατερίνα Στανίση. Είναι θεά και απίστευτα ψύχραιμη. Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν πολύ καλή. Και πολλοί άλλοι βέβαια» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Μετά από όλα αυτά πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις στο «Dancing»;
«Οταν μου έκαναν την πρόταση πέταξα από τη χαρά μου. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι αν θα είχα αντοχές γιατί τρώω πολύ. Μήπως και δεν την παλέψω. Κατά τ' άλλα, χάρηκα και δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.»

- Τι είπαν οι φίλοι σου;
«Στην αρχή μού έκαναν πολύ χαβαλέ. Μου έλεγαν «κούνα το πιο πολύ», αλλά όταν είδαν την προσπάθειά μου το εκτίμησαν. Έχω κάνει πολλά χρόνια αθλητισμό - και δεν κάνω πλάκα τώρα. Απλώς τα τελευταία χρόνια έχω σταματήσει, γι' αυτό και πάχυνα. Έπαιζα μπάσκετ πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, στον Βύρωνα, στη Νέα Σμύρνη και έκανα πολεμικές τέχνες. Μέχρι κάποια ηλικία ήμουν αδύνατος και γυμνασμένος, αλλά μετά ήρθαν οι σπουδές, οι γυναίκες και χάλασα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved