Ρέμος: Η... «προχώ» αφίσα και η συνεργασία με τον Ζουγανέλη και την Ασλανίδου
Showbiz

Ρέμος: Η... «προχώ» αφίσα και η συνεργασία με τον Ζουγανέλη και την Ασλανίδου

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζονται φέτος σε νυχτερινό κέντρο, δίνοντας τη δική τους πρόταση για τη διασκέδαση των Αθηναίων.

Η αφίσα στην οποία φωτογραφήθηκαν οι δύο καλλιτέχνες, ήταν πράγματι πολύ προχωρημένη καθώς σ' αυτή εμφανίζονται να παίζουν... μποξ. Ο Αντώνης αποκαλύπτει τι να περιμένουμε από αυτή την συνεργασία. «Η αφίσα μας έχει χιουμοριστική, χαρούμενη διάθεση, όπως ακριβώς έχουμε όλοι όσοι θα συνεργαστούμε φέτος τον χειμώνα στη σκηνή του «Διογένη»» λέει ο τραγουδιστής στη real και συνεχίζει: «Κινούμαστε με άλλη διάθεση, σε μια ήδη καθιερωμένη μουσική σκηνή. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να τραγουδήσει, να γελάσει και να διασκεδάσει με την ψυχή του».

Με τη Μελίνα έχετε δοκιμασμένη συνεργασία. Ο Ζουγανέλης πώς προέκυψε;

«Τη Μελίνα την αγαπώ ιδιαίτερα, είναι μια πολύ δυνατή και ευαίσθητη, ταυτόχρονα, φωνή. Βγάζει την ψυχή της στη σκηνή και θεωρώ ότι ταιριάζουν πολύ οι φωνές μας. Περάσαμε πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη, όπου ήμασταν μαζί, και πιστεύω ότι και φέτος θα περάσουμε μοναδικά. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα, είναι χαρισματικός και πηγαίος, με ιδιαίτερο χιούμορ, στοιχείο που και εγώ δεν στερούμαι, έχουμε -νομίζω- ταιριάξει πολύ».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved